INSPIRATION PERSONAL

#ÅRETSINTERIØRMIDDAG

// sponset event

Hvor ofte kan man planlegge garden party i Norge? Tirsdagen var helt magisk. En sommerkveld fylt med gode mennesker, nydelig interiør, fantastisk mat og drikke. Norge viste seg fra sin beste side! Det første som møtte oss på Prinessealleèn i Oslo var en skjult oase kun et steinkast fra byen. Tolix heaven omgitt av vakker natur og et nydelig bygg som kunne vært tatt rett fra Japan. Altså, bedre atmosfære skal man lete lenge etter. Jeg lar bildene snakke for seg selv 😉

Maten ble preppet og servert av The Flying Culinary Circus. Et himmelsk 6 retters måltid som fikk smaksløkene til å danse i munn. Bordene var dekket av Tilbords og tok et dypdykk i min verden. Kombinasjonen av det organiske og stramme tiltaler meg. Linduk, fargefest, ulike høyder og orden i kaoset gir meg akkurat det jeg trenger for å oppnå den perfekte atmosfæren rundt matbordet. For la oss være ærlige- stemningen er jo alfa og omega for et godt måltid! 

Før middag tok vi turen inn. Like greit for jeg holdt på å renne bort i helsort fløyelsdrakt *ler*. En rekke av Polhems leverandører var utstilt og stylingene var amazing! Så mange lokkende produkter, og jeg blir stadig mer fasinert over Jotex og deres utvalg. Produkter helt etter trenden til en fornuftig pris! Det er vel ingen hemmelighet at jeg heier på det 😀 I tillegg har jeg falt helt pladask for Tisca teppene. Du har sikkert sett dem både hos Henriette og Nina tidligere. 


 

Listen ble lang når jeg begynte å lete frem hvor de ulike tingene er fra. Lurer du på noe spør du heller bare 😉 Nå skal jeg pakke sammen kabel og skjerm før jeg begynner pakkingen. Helgens tur har jeg ikke engang rukket å tenke på, noe som gjør det hele enda bedre. Ønsker dere en deilig torsdag videre.
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply