INSPIRATION INTERIOR Living room

DIY PROSJEKT : DRØMMESKAPET

I samarbeid med Superfront

Dere, for en overveldende respons på Insta over DIY skapet mitt! Utrolig gøy <3 Min aller største glede er definitivt å kunne inspirere og tilbakemeldingene fra dere betyr derfor alt 🙂

Det er typ aaaalt for lenge siden jeg har hatt tid til et skikkelig DIY prosjekt, men denne idèen har jeg siklet etter i evigheter. Har vært keen på å kle et gammelt skap med rotting helt siden jeg fikk pressemeldingen om Ikea skapet dumpende ned i postkassen for noen sesonger siden. Jeg har bare aldri tatt meg tid til det. Jeg har heller ikke funnet rotting på rull før nå i senere tid. Og tro meg, jeg har lett!

Jeg har blitt bombardert av meldinger fra dere om hvor rottingen er fra og det skal jeg fortelle deg. Etter å ha saumfart ebay, aliexpressen, australia, england og andre utendlanske nettbutikker i snart et år kom jeg over Sløyd detaljer som har en nettside med samme navn rett før sommeren. Da var de utsolgt men jeg var ikke sen med å bestille når de fikk påfyll nå i september 😉 Her kan du kjøpe rotting på rull i to ulike bredder og så mange meter du selv måtte ønske. Det er et kostbart stoff så skjønner godt at produktene som lages med denne type materiale koster litt.

Det skal sies at jeg så på et skap fra HK living som er inspirasjonen min til dette prosjektet. Det kunne jeg få for den nette sum av 16 000 og da var valget enkelt- Do it better yourself!

Gjenbruk er konge! Elsker møbler med historie og elsker å mikse nytt og gammelt, men best av alt så slo jeg et lite slag for miljøet ved å gi denne skjønnheten nytt liv <3

Hva jeg gjorde? Takk som spør!

Først av alt slo jeg ut det allerede eksisterende glasset. Deretter målte jeg opp og klippet til rottingen. Så stiftet jeg fast stoffet langs kantene og dro den mest mulig ut til alle kanter for å få en slett og fin overflate.

Ønsket en moderne classy men leken look og bestilte derfor de fineste reflections håndtakene fra Superfront i ekte messing. Slender bena er også derfra og er enkelt festet i bunn av skapet hvor jeg har lagt inn to ekstra lekter for ekstra støtte og bæring. Jeg gikk for en lave versjonen av bena fordi jeg ønsker sjenk følelsen mer enn vitrine. Det rommer alt jeg trenger men likevel er det ikke for høyt til at jeg kan leke meg med spennende stilleben og dekorasjoner på toppen. Love it!!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Martine
  24. januar 2021 at 12:04

  Hei! Kan jeg spørre hvor lampen som står på skapet er fra? 🙂

 • Reply
  Martine
  24. januar 2021 at 23:53

  Perfekt, tusen takk 😀

 • Reply
  Camilla
  2. februar 2021 at 16:35

  Hei:) Hvor kjøpte du rullen med rotting og hva ligger prisen på pr meter?:)

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   3. februar 2021 at 08:44

   Hei Camilla 😀 Du den er fra Sløyd detaljer, sjekk pris på nettsiden dems for jeg husker ikke helt hva det lå på 😉

   Ha en nydelig dag og takk for at du klikker deg innom 😀

 • Reply
  Camilla
  3. februar 2021 at 14:16

  Tusen takk for svar:) I lige måde:)

Leave a Reply