INSPIRATION Outdoors

ELLOS GARDEN EVENT IN STOCKHOLM

// sponset tur fra Ellos 

Hei du og god fredag.

Hu hei hvor tiden flyr. Denne uken har vært helt surrealistisk og for å komme meg gjennom den har jeg virkelig vært nødt til å ta en dag av gangen og ikke tenke så mye fremover, heller bare leve. Her. Nå. Jeg har hatt det så utrolig gøy, men akkurat nå er jeg så trøtt at øyelokkene mine siger igjen som sandsekker. Det skal bli MER enn godt å roe ned resten av kvelden. I morgen og til uken blir det nemlig fullt kjør igjen. Jeg har 100 baller i lufta om dagen og snart sprekker bobla. Da kan jeg ENDELIG fortelle dere tre veldig spennende nyheter jeg har gledet meg til å dele med dere.

På onsdag var jeg, som dere vet, i Stockholm med et knippe andre jenter. Ellos hadde fremvisning av sin nye hage kolleksjon og jeg er allerede bergtatt. SÅ MYE FINT. Uuuææ, kanskje greit snøen holder litt igjen for lommeboka har ikke tid eller råd til å gå berserk på interiørfronten for øyeblikket 😉 hehe.

Uansett, vi hadde en helt fantastisk dag med masse god mat og drikke, magisk selskap og herlig inspirasjon. Ellos er faktisk, helt ærlig, en av mine største favoritter på interiørfronten. Både her og hos Jotex finner jeg alltid noe, og jeg har brukt begge selskap masse i forbindelse med innkjøp til ulike stylingprosjekter jeg har holdt på med. Akkurat nå har førstnevnte 50% på en rekke møbler så jeg skal klikke hjem en hel del mer i morgen formiddag. Nye prosjekter krever nye ting. Det gledes <3

Vi snakket en del med Helèn Eriksson, som jobber med PR hos Ellos, og hun kan melde om en hel del naturtro materialer. Som dere ser ovenfor vil bambus ta stor plass i årets utesesong. Vi ser ønsket om å flytte ut bli større og større for hvert år som går. Flere av oss ønsker en botanisk spennende og behagelig look i uterommet og grønt i kombinasjon med det lyse eller mørke treverket er et must! Vi trekker gjerne med oss identiteten fra innsiden av husets fire vegger ut og en trend vil derfor også oppfattes personlig ut i fra øyet som ser.

Ønsker du en noe mer androgyn eller edgy stil tilfører du metalliske detaljer. Dette florerer, også i uterommet. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av både stoler, små bord, oppbevaring, plantekasser eller andre mindre detaljer.

Selv havner jeg fort under den androgyne kategorien selv men jeg kjenner jeg er mer enn klar for påfyll av treverk treverk. Både innen- og utendørs. Jeg har satt sammen en liten mood board til dere og for meg selv. Kan nesten ikke vente med å skape visjonen, men først må et par tonn snø smelte her ute, hehe.

Skap herBambusstol her | Stol her | Sjenk her | Bambus solseng her | Parasoll her | Dagseng her | lampe her | Bambus bord her

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Audun
    17. april 2018 at 18:18

    De flettede pottene på teracotta farge bildet, vet du hvor man kan få tak i de?

Leave a Reply