Fashion Living room

BACK TO BASICS

God morgen, eller skal vi si formiddag? 🙂 Dette er første dagen på leeenge jeg våkner opp uten at det kjennes ut som bihulene mine skal eksplodere. Vet du, det er SÅ deilig! Jeg er så takknemlig at vi er friske, ikke nå isolert sett, men sånn på generell basis. Det er noe jeg prøver å ha i bakhodet hver eneste dag <3 Det er noe jeg aldri skal ta for gitt, og noe jeg så inderlig håper vedvarer.

Julen har vært, sett bort fra mye sykdom, HELT fantastisk! Jeg har virkelig trengt litt tid off. Tid til å samle meg, hente krefter og bare være sammen med mine nærmeste. Det er smaken på det gode liv å få lov til å tilbringe hver sekund av hver dag sammen med barna. Og denne julen har vi virkelig gått oppå hverandre, hehe.

Det har vel og merke bare vært deilig og i frykt for at Celine holdt på å kjede seg i stykker prøvde jeg å pushe henne ut av hus til noen venner av henne rett før nyttår, men det ville hun overraskende nok ikke. Så spurte jeg henne i går; «hva har vært det beste med julen Celine?» Så svarer lille hjertet «…at vi har vært sammen alle sammen mamma». Altså! <3 Hjertet mitt smelter og det fikk både meg og Sindre til å snuse på tanken o,m å reise vekk lenge til sommeren igjen. Denne gangen kanskje 4 uker hvis vi rekker å spare såpass 😉 Det kommer vel kanskje ikke som noe sjokk at vi sikler på Bali alle sammen. Øya mi og stedet hvor jeg finner zen. Sånn helt på ekte <3

Celine er kjørt på skolen for lenge siden og i skrivende stund veksler jeg mellom tastaturet og ridebaggen. Rett fra nyttår og opp på hesteryggen. Jeg gleder meg minst like mye som lille.

Før den tid skal jeg få sendt unna litt mail, betale regninger og sende fakturaer. Ønsker dere en magsik start på det nye året og for alle dere som strekker ferien over helgen- NYT <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply