Fashion INTERIOR

BLACK, BOLD & BEAUTIFUL

Annonse

ELSKER det nye dekselet mitt fra Ideal of Sweeden. Det er så… edgy! og de som kjenner meg vet jeg har greie for akkurat det- edgy detaljer! Altså er det bare meg eller er dere også heeelt avhengig av å beskytte telefonen? Min hadde vært knust long time ago uten deksel og det er nesten flaut å si men så og si alle jeg har fra IDS har sprukket i kantene. Jeg har nemlig en utrolig ukontrollerbar tendens til å glippe telefon i farta :O haha.

Den uken her forsvant like fort som den kom. Dere som følger med på insta har sikkert fått med dere the big news? IIiihh, jeg er så gira på hage og uterom om dagen men mer om dette senere. Nå svipper jeg egentlig bare innom for å ønske dere en nydelig start på helgen og gi dere 15% ekstra rabatt på absolutt ALT hos Ideal of Sweeden. Altså vi snakker til og med på varer som allerede er satt ned opptil 70%. Det er hva jeg kaller en god deal!

Bruk koden 15pureinterior før 7 mai og legg gjerne igjen et pip her hvis du finner noe fint <3 Så himla glad for hver og en av dere. God klem fra andre siden av skjermen 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply