Fashion

BYPÅSKE & FERIEPLANER

/inneholder reklame

Vi bestemte oss for å ikke legge noen spesielle planer i påsken i år og det er jeg så glad for. Vi kjenner på hvilepuls alle sammen her hjemme og bruker dagene på å sykle rundt i Skien by. Stoppe på lekeplassen, ha piknik i hagen, spise is og steke i solveggen. Været kunne ikke vist seg fra en bedre side og vi får virkelig smake på for-sommeren ♥ Iiih, lykke! 

Jeg og de superkorte bena mine er forøvrig rå happy med den nye korte looken fra Tango Frisør. Jeg elsker jo forandring og lurer på om det har noe å gjøre med mitt snev av rastløshet, haha. Det mååå liksom skje noe. Så jeg er veldig spent på hva jeg skal finne på neste gang for dette er definitivt min limit på hvor kort jeg klipper meg 😉 

Kjole COS | Genser NaKd | Sko Missguided | Veske og briller Tijn eyewear | Belte Nelly


Fikk btw tilsendt årets beach bag og noen nye briller fra Tijn eyewear rett før påsken og det kunne ikke passet bedre til årets bypåske! Vesken har jeg flere lignende av. Klarte ikke dy meg når vi var på Bali sist, de er jo så fine… Og snakker om- i tillegg til å nyte livets late dager her hjemme planlegger vi en aldri så liten ferie mot årsskifte og all min digitale tid går derfor med til research om dagen. Jeg ELSKER å planlegge langdistanse reiser og akkurat nå står vi mellom valgets kval. Det er mulig vi reiser bort i jula og mulighetene er da mange men også begrenset. Det er høysesong flere plasser, som blant annet i Thailand, mens andre steder som på Bali er det regnsesong- og det vil vi jo ikke ha. Snuser litt på Filippinene, men det er så ukjent for meg. Noen som har vært der og vil dele erfaringer? 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply