Fashion

DENIM ON DENIM

Inneholder reklame for Lindex

Åkeeeeei- FRIYAY dere! Eller bare nok en dag i karantene… Nei det er tøys for her skjer det nemlig ting. Dere som følger meg på IG fikk kanskje med dere at jeg BÅDE fikk tatt bilder i går, trent kroppen OG Celine fikk vært på sin første ridetime på alt for lenge <3 Altså, det å kjenne på et liiiiite normalt liv- det er intet annet enn awsome!

Hvordan går det egentlig med dere i disse noe spesielle tider? Her går det fint, men sliter med å catche opp på jobbfronten. Skulle tro det var omvendt, men som Vanessa Rudjord så fint sa i sin podcast så er jeg så enormt heldig å leve et slags karanteneliv til vanlig, bare uten barn og jobb i helt eget turbo tempo. Missforstå meg rett. ELSKER å være med ungene men det er klin umulig å være lærer, pedagog og skape spennende innhold på en og samme tid.

I går kveld satt jeg oppe til 0200, svarte på mail som sårt trengte et svar, leverte resten av regnskapet for 2019, redigerte bilder og planla uken som kommer.

MEN hallo, ingen grunn til å grine, hæ? Det er jo påskeferie i dag! Det er en gledes dag for denne jenta. GLEDER meg til å bruke like mye tid på begge ungene, leke mer, jobbe og diskutere mindre. Nå blir det påskekos, noe resten av Norge tilsynelatende har begynt med fra uke 1 på IG. Altså, DET – det har ikke vi hatt tid til, haha.

En annen grunn til å smile bredt i dag er at jeg skal innom Plantasjen og freshe opp uteområdet. OMG!!! Endelig starter utesesongen. Yes, vi begynner i det små med en liten påske fresh up, men det gledes langt inn i hjerterota. I tillegg skal også denne jenta på ridning i dag og det er seriøst livets terapi så bedre blir det ikke! Eller jo vent… kvelden avsluttes kanskje på sykkelen men en vinflaske i kurven. OMG! Vin med de nærmeste ute på verandaen med to meters avstand. Altså- godt jeg er høylytt sier jeg bare 😉

Btw, sååå kult å se at flere av dere har handlet på rabattkoden fra Lindex 😀

Kjører en ny look i dag som du finner meg i ganske ofte nå til dags. Når jeg blir litt rådvill i skapet er denim on denim alltid en vinner 😉 Kan ikke få sagt det nok, men ELSKER buksene til Lindex og denne finner du her. Toppen er også fra Lindex, mens skoene kjøpte jeg på NAKD i fjorog skinnbeltet har jeg hatt siden jeg var typ 16.

Tommel opp for kombinasjonen av nytt og gammelt, huh 😉 Og du, nå får du 30% på alle varer, til og med salgsvarer frem til mandag.

Vi snakkes plutselig. Take care <3 Love -E

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maja West
  3. april 2020 at 10:37

  Hei på deg!
  Jeg liker godt bloggen din og stemningen du leverer på instastories!🤍🤟🏻 Vi er hjemme og gleder oss til en litt annerledes påske. Vi skal prøve å finne på masse aktiviteter med barna 😊 ja, takk til tips!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   6. april 2020 at 12:56

   Så koselig med tilbakemelding Maja 😀 Det betyr mye! <3 Da skal vi absolutt se hva vi får snekret sammen her inne 😉 Klem til deg og god påske 😀

Leave a Reply