Fashion INTERIOR Living room

EN ROMJULS UPDATE

inneholder sponsede produkter

Skulle ønske jeg kunne skrevet rolige dager, full avslapning, kos, familie og venner. Vel- de to første stemmer. Her har vi dratt på oss en skikkelig stygg forkjølelse som minner mer om et influensa virus. Begge ungene har hatt krupp, og vi voksne har så tette bryst begge to at det å gå opp trappen krever mot og sats, haha.

Typisk at det kommer og biter oss i rumpa når vi har tid til å slappe av. PÅ den andre siden har det blitt tvungen avslapping og det har vært godt det også. I tillegg er jeg av den oppfattelse at man kommer lengst i livet dersom man velger å se positivt på ting.. derfor snur vi tankeganger og tenker det er BRA at vi har fri og tid til å passe på hverandre alle mann når vi først skulle bli så dårlige 😉 Samme tankegang som da Ulrik ble grisesyk sist vi var på Bali <3

Når det er sagt skal det sies at vi har hatt en fantastisk jul vi også, med både julebord og julemiddag. Familiebesøk og TOTAL avslapping. I kveld hoster vi like mye alle fire, men jeg ble akutt bedt over til naboen og tror jammen meg jeg tar med rødvinsflasken under armen og stikker bort for litt romjulskos 😉

Håper dere nyter late dager og lar huset flyte <3 Hverdagen kommer fort nok, og jeg vet ikke med deg- men jeg er så klar jeg!

Ha en deilig fredag 🙂

Psst! Stikk innom instagram kontoen min @pureinterior_ og bli med i konkurransen om å vinne to av disse FANTATISKE glassene fra Holmegaard.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply