Bathroom Fashion

EVERYDAY ESSENTIALS

Inneholder sponsede produkter fra Coming Copengahen og Frøya Cosmetics

God morgen sweeties <3

Mens koffertene finnes frem planlegger jeg taxfree shopping for det er MYE i sminkepungen fra Coming Copenhagen som må oppgraderes. Favoritt solpudderet mitt fra Clinique blant annet- altså, jeg skraper kantene. Har flere andre fra ulike merker men faller alltid tilbake på dette og gleder meg til å åpne en helt ny urørt pakke så fort vi har touch down i NY.

Jeg er helt avhengig av en liten fresh up når jeg kommer ut av flyet. Sminker meg nesten aldri før take off for jeg elsker å reise komfortabelt og gni meg i øyene om jeg trenger det. Denne gangen reiser vi jo uten barn så da kan du bare banne på at jeg skal MAKSE tiden med søvn. Inne på flyet fyller jeg på med plenty veske og fuktighet på huden, har et must have som jeg ALLTID har med meg som jeg skal vise dere når jeg faktisk er ombord 😉 ååååh, som jeg gleder meg!

I tillegg til det du ser over har jeg et eget lite spa rituale på huden hver morgen, haha. Dette startet jeg vel og merke med ALT for sent og kunne jeg gått tilbake i tid og fortalt den 20 år gamle meg selv en ting så er det dette- invester litt ekstra i god hudpleie. «Du ser det kanskje ikke nå men du vil takke meg om 10 og 20 år.»

Bedre sent enn aldri, si 😉 Anyroad, jeg er på utkikk etter en god brynsskygge. Ikke penn helst palett. Har du noe tips? Shout out!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply