Fashion

FULLT HUS

Inneholder spons/adlink

08.11 Jentene er våkne og Ulrik har allerede spist en skål med corn flakes, kjeks, blåbær og holder i skrivende stund på med sin andre brødskive. Jeg undres om han ikke har noen bunn i seg. Hver morgen våkner jeg rundt 6 – halv 7 av ordet «maaaat». Altså, OMG! tenker han ikke på annet? haha

Anyroad, her er det fullt hus med både svigermor og en venninne av Celine på besøk. Før hele huset våkner skal jeg nyte en rykende fersk kopp kaffe mens soloppgangen på utsiden gir verdens fineste fersken fargede lys inn i stuen.

I går var det, til min store overraskelse, litt kaldere ute. Vi (som er glad i varmen) er jo mega borskjemt her i sør i år. Plussgrader på stokken og knopper på trærne. Nevnte jeg at dette innlegget skrives 26. januar??? Det er så vilt det!

Uansett, dro derfor en lag på lag i går med vårens nyhet fra fantastiske Six Ámes. Denne kjolen gleder jeg meg til å dra over bikinien eller kombinere med noen fine flats, shades og solbrun hud til sommeren. Enn så lenge ble det zipper polo fra NaKd, rutete blazer fra Bershka, belte fra Nelly og boots fra Dr. marteen.

Solbrillene er der flere av dere som spør om, og de finner du her til slikk og ingenting 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply