Fashion

Ideer til antrekk for ham og henne i et sommerbryllup

Reklame JJ`s house

For sommerbryllup kan det ofte være lettere å velge et antrekk enn det er for vinterbryllup, ettersom man ikke trenger å bekymre seg for å holde varmen og å gå på snø og is. Det kan derimot likevel være vanskelig å bestemme seg ettersom det finnes så mange valgmuligheter, men her gir vi deg noen tips både for kvinner og menn.

Antrekk for bruden

De aller fleste velger en brudekjole når man skal gifte seg, men det er også mange som går for andre farger og klesvalg om man skal gifte seg borgerlig. Når det gjelder brudekjoler fins det mange gode alternativer for et sommerbryllup, og kjoler som er stroppeløse eller har åpen rygg kan være utmerkede alternativer for et sommerbryllup. Man kan også velge kjoler med splitt om man ønsker en lettere og litt mer moderne variant.

En kortere kjole uten slep kan være et annet godt valg, dersom man vil ha en litt enklere kjole som vil holde deg avkjølt på de varmeste sommerdagene. Hos JJ’s House kan man finne brudekjoler i alle mulige fasonger og stiler som vil passe utmerket for et sommerbryllup.

 
Antrekk for brudgommen

Brudgommen har noe færre valgmuligheter når det kommer til valg av antrekk og de fleste menn velger å gå for dress. Man kan derimot variere antrekket noe i form av farger og stoff, og dersom det er en veldig varm dag kan man fint ta av seg dressjakken etter seremonien. Om man ønsker kan man gå for en skjorte i et luftigere materiale, og man kan også velge en dressjakke som i en lysere farge som ikke blir like varm i solen.

Det er derimot også ofte perioder av dagen hvor det blir skyer over og blir kjøligere, så man bør også tenke over at man ikke er garantert sol og fint vær på bryllupsdagen. Det kan derfor være greit å ha to alternativer å velge mellom i tilfelle man skulle være uheldig å få dårlig vær.

Antrekk for gjestene

Som gjest har man en del større spillerom når det kommer til antrekk enn hva bruden og brudgommen har, og så lenge man ikke kommer i hvitt eller sort kan man velge det meste. Dersom det er et tema bør man derimot forsøke å følge temaet utfra hva brudeparet ønsker.
I sommerbryllup kan man komme i både kjoler eller skjørt og når det kommer til lengde har man også mange valg. Her kan man både velge en kortere knelang variant av kjole eller skjørt eller man kan gå for en gulvlang kjole. Her er så å si alt lov så lenge man ikke velger noe som er upassende kort. For sommerbryllup kan det ofte være fint med lette pastellfarger eller en kjole i et sommerlig mønster, men det viktigste vil være at man selv er komfortabel i antrekket.
For menn kan det være fint med en klassisk dress, eller man kan gå for en mønstret skjorte eller slips om ønskelig.

Foto JJ`s House

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply