Fashion INSPIRATION

JEANS SKJORTEN

Inneholder reklamelenker fra Lindex

God morgen lørdag <3

Håper dere har en fin start på helgen. Selv ble jeg vekket av to små klokken 0600 i dag men starter likevel ikke dagen før nå. Fordelen med at de vokser til 😉

I skrivende stund sitter de på gulvet og leker med lego mens jeg nyter dagens første kaffekopp. Rimelig fin start på dagen med andre ord 😉 Planen er å plante om alle stiklingene våre i dag og få satt frø på vannmelon og en del urter. Det er like tiltak hvert år den første omplantingen, haha, men sååå godt når det er gjort.

Fikk tatt noen raske antrekksbilder før helgen meldte sin ankomst, fortere enn forventet den uken her 😉 Elsker den lange jeanskjorten her. Like kul over en smal sort bukse eller jens som oppknytt som dette. Her gikk jeg for Wide legs Jackie modellen fra Lindex og når bena er store trenger min korte kropp å markere midjen for best resultat. Derfor knøyt jeg den opp 😉 HAtten er vintage og arvet etter en fantastisk dame som ble godt over 90 år. Datteren hennes er en fast følger og spurte om jeg ville komme å ta en titt i klesskapet. Det er igrunn noe av det hyggeligste jeg har opplevd. Tenk å få æren av å bringe henne videre i ulike stylinger i årevis fremover <3 Det er så fint det!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply