Fashion TRAVEL

MANDAG & FERIEPLANER

Reklame  Odd Molly

God morgen.

Ny uke. Jeg har sagt det før og sier det igjen… Jeg ELSKER mandager. Det er noe med den friske starten på uka. Blanke ark og fargestifter. Vårt ark ble brått fargerikt like etter midnatt i går kveld. 

Dere vet hvordan jeg har vært helt obsessed på å søke etter tur de siste.. typ 3 (!) ukene? I natt la vi planene og det ser ut til at i tillegg til lovet telttur uten dekning med fiskestang og primus så reiser vi avgårde til Vietnam i midten av Juli :O Uuuuuæææ! Lykke ♥ Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Vietnam. Vet jo fra før at jeg digger Thailand og elsker Bali, så et land i samme familien tar vi mer enn gjerne i mot. Himmel og hav- SÅ GØY! 😀 

Vi reiser til Hoi An som ligger sånn ca midt i landet ut mot kysten. Det er en relativt liten by og jeg gleder meg til å sykle gjennom de sjarmerende rismarkene med Sindre og ungene. Både Thailand og Vietnam er egentlig preget av regnsesong i store deler av landet om sommeren, men Hoi An faller utenom på sammen måte som Koh Samui i Thailand. Sistnevnte ble litt for kostbart og Bali var kriminelt dyrt når vi vet hva vi egentlig kan få det for så derfor endte vi opp med Vietnam. Gode priser, rimelig og leve, spennende kultur og ikke minst sol og varme ♥ Har du vært der og har du noen tips til spisesteder, strender, opplevelser, steder vi bør besøke eller lignende setter jeg enormt stor pris på tips fra deg. Dere har gitt meg utrolig mange gode tips når jeg har reist tidligere. dere har også spurt om mange tips når dere har reist til Bali og jeg er så takknemlig for den kommunikasjonen med dere. Jeg ELSKER at vi kan hjelpe hverandre på denne måten 😀 

 

I skrivende stund drikker jeg latte på en superhyggelig kafè nede på Klosterøya i Skien. Det stedet her har virkelig blitt et lite mini København og jeg kjenner tastaturet ryker når jeg sitter her. Jeg blir så «skravlete». Skrivetrangen og kreativiteten bare presser på og jeg nyter det etter en liten tørketid midt i denne ferieletingen, haha. 

Siden Norge ikke byr på samme sommeren som i fjor ender jeg ofte opp med bukse om dagen. Jeg har ønsket meg ekte skinnbukse så lenge jeg kan huske. Et must i skapet på samme måte som den lille sorte. Ble derfor sjeleglad da jeg fikk denne hjem fra Odd Molly for litt siden. Kombinert med en vintage sateng skjorte og genser fra NA-KD er jeg klar for å sette fart i dag. Bilen skal fylles med varer til en studio styling jeg skal ha sammen med Fjuz kommunikasjon i morgen. Vesken er fra min første tur til Bali. Snakker om reise liksom 😀 Elsker å kombinere nytt og gammelt sammen med unike funn fra brukten eller resten verden. 

Håper du får en strålende start på uken og at helgen din var like fin som min 😀 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Silje Skaara
    24. juni 2019 at 18:54

    Spis crispy pannekaker på Morning Glory! Og vil dere ha sydd klær anbefales yali!
    God tur!

Leave a Reply