Fashion

MONDAY`S CALLING

Annonse Lindex

Goood mandag <3

Har dere hatt en fin helg? Dere som klikket dere innom her i går vet at helgen vår har vært regntung så når solen endelig tittet frem litt tidligere i dag kjente jeg en lykkerus gjennom kroppen.

Denne uken er det høstferie på vår kant av landet så mens mange allerde er ferdig er vi endelig i gang. Både jeg og Sindre jobber fulle dager i dag og i morgen så jeg håper på å få ferdigstilt to prosjekter som skal sendes over til noen kunder før jeg pakker baggen og setter meg i bilen.

Vi er ikke helt typisk hyttefolk og dere som kjenner meg vet at hjertet mitt blør for reiselivet. Vi ble derfor sååå truffet av reklamen til Color Line på lørdag. Oslo-Kiel 50% off. Derfor pakker vi koffertene og tar med ungene på et lite mini cruise fra onsdag bare for å gjøre noe annet og kjenne litt på «ferie følelsen». Hele verden er rødt så vi kan selvsagt ikke gå i land i Kiel men det gjør ingen verdens ting. Vi har bestilt dobbel lugar og skal egentlig bare nyte hverandres selskap og oppfylle Ulrik sin store drøm. «søre toooor båt». Det gledes <3

HJemmekontoret tillater egentlig dott og pysjbukse men jeg blir såååå lite effektiv hvis ikke jeg kommer i gang og får stelt meg om morgenen. Derfor kjører jeg en klassisk high waist dressbukse fra Lindex kombinert med verdens fineste BH og en løs cardigan over. Sindre er så hus kald av seg så jeg tror kanskje varmepumpa står på 100 grader samtidig som han putter føttene ned i pels tøflene sine, haha. Derfor ender jeg ofte opp med treningstights og sprtsbh eller som dette med en løs cardigan over. Uten sokker ofc. Jeg er født varm!

Så nå skal jeg benytte anledningen mens han er vekk til å åpne alle sluser her hjemme og få en skikkelig lufting av huset. Det er det beste jeg vet og det verste han kan tenke seg. En av våre mange kontraster, haha 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply