Fashion

NAVNBYTTE

Inneholder reklamelenker

Jeg tenkte… eeeh- hvorfor ikke? Når jeg, for 7 år siden, gikk inn for å fokusere rent på interiør her på bloggen brukte jeg mye tid på å finne det rette navnet for meg. Da.

Visste du at jeg har blogget helt siden tidenes morgen? Haha. Vi snakker typ 12 år snart. Jeg begynte i det stille og lille en aldri så liten rosablogg når jeg flyttet til Oslo for noe som kjennes ut som 100 år siden. Parallelt med at Ida Wulff rocket blogglistene lå jeg i bunn og delte hverdagslivet i storbyen, uten mål og mening, men som en plattform for å uttrykke meg. Jeg har alltid elsket å skrive og skulle virkelig ønsker jeg allerede da hadde hatt en klarere plan på hvor jeg ville. Men skole, kjærester, venner, drama og livet skjedde. Det tok fokuset vekk i perioder.

Jeg var derfor av og på i mange år og har byttet navn opptil flere ganger før jeg virkelig kom gjennom nåløyet i 2014 da jeg startet PUREINTERIOR. En blogg som tok for seg interiør, men likevel var meg. Jeg har alltid vært opptatt av å dele med og av meg, enten gjennom tekst eller ved å vise ansiktet til dere lesere slik at vi kunne bli litt bedre kjent.

Jeg elsker å inspirere andre eller rett og slett bare være en del av ditt liv ved at du henger med meg. Det gir meg så ENORMT mye å få uttrykke meg til og sammen med dere.

Jeg har hele tiden vært opptatt av å vise hvem jeg er bak fasaden i tillegg til å skulle ha et renspikket interiørfokus. En balanse jeg med tiden har latt flyte mer og mer inn i hverandre.

Det siste halvåret har jeg derfor konsekvent valgt å ha en kombinert interiør og moteblogg som tar for seg både trender og personlig stil. Det samme gjelder på isnatgram. Jeg elsker å la meg motivere ved å få lov til å inspirere med det jeg brenner for. Derfor føltes det helt naturlig og riktig å gjøre et navnbytte nå.

Jeg har akkurat endret selskapsform og i den forbindelse måtte jeg uansett starte litt på nytt igjen så da kjentes det fint å ta en liten opprydning, sant 😉 Forskjellen blir ikke merkbar. Det er kun navnet som har endret seg, jjeg blir den jeg er 😉 Og nå kan du lettere manøvrere deg inn på det som inspirerer deg <3 Under kategorier finner du nemlig; PUREINTERIOR, PUREFASHION, PUREINSPO og PUREADVENTURE. 4 «moderkategorier» som sier sitt om meg og det jeg brenner for <3 Interiør, uteliv, mote, trender og nyheter samt reiseliv. Altså- kan det bli bedre?! 😀

Jeg GLEDER meg til å ta dere med videre på nye eventyr og jeg er så innmari takknemlig for at akkurat du klikker deg innom meg <3

(inneholder reklamelenker) HM skinnshorts (gammel) / SIXAMÈS Skjorte / FOREVER21 Veske / LINDEX skjorte / DRMARTEENS boots

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply