Fashion

NEW COLLAB WITH COMING COPENHAGEN

Samarbeid med Coming Copenhagen

God morgen <3 

I dag spratt jeg ut døra før sola rakk å varme nesetippen. Ungene er allerede levert og jeg er på vei til Gry. Vi skal ha en stor messestyling om ikke så lenge så i dag skal ting planlegges og pakkes klart. 

Pardon moi for mine dårlige updates her inne om dagen. Prøver å holde fatt i instagram så godt det lar seg gjøre. Det er nemlig andre ting som opptar hodet om dagen. Typ; hvordan farge på stikkkontakten, strømuttak, leveringstider og organisering. Shitt så gøy det er å ta et skikkelig røsk. Selv om huset mer eller mindre er ulevelig for de minste for øyeblikket vet jeg i mitt stille sinn at det er så verdt det! 

Fikk unna en hel del arbeid i går og kom meg gjennom mailen. Selv om det er mye som gjenstår føler jeg at jeg er i rute 😉 Solen vi fikk i går kan vi kanskje se langt etter i dag, men jeg benyttet anledningen til å ta noen nye antrekksbilder. Finally! 

Jeg har et nytt spennende samarbeid sammen med Coming Copenhagen som har det råeste tilbehøret, uansett mood eller situasjon. Trengte en color pop i går og gikk for den røde varianten fra den danske merkevaren. Coming Copenhagen er kjent for sine veganske vesker som skriker trendy samtidig som de er feminine og spennende i uttrykket. 

En ting er sikkert- dere kommer til å se flere av disse her inne i høst. En liten fugl har også kvitret at den som venter venter på noe godt 😉 Stay tuned! 

Snakkes da <3 

Skreddersydd kjole | Pull & bear jakke | Coming Copenhagen veske | Quay Autralia briller | Zara Boots

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply