Fashion

PARIS FOR SUNDAY

/inneholder ad-links

God morgen kjære dere ♥

Fra tid til annen tar jeg meg tid til å bare rusle rundt nede i sentrum uten mål og mening, og jeg elsker det! Skien by har i løpet av de siste årene utviklet seg enormt mye og vi er på god vei mot den urbaniseringen jeg mener byen fortjener. Takket være dyktige butikkeiere, en driftig ledelse og ikke minst du og jeg. Det viktigste er jo faktisk at vi bruker byen 😀 Peace, love and champagne

 

Jeg svippet innom det franske bakeriet Didier på fredag før jeg møtte Charlotte på Humlegården for en frisk lunsj. En perfekt start på helgen! Har dere ikke vært her anbefaler jeg dere å prøve begge deler. Mens Didier gir deg Paris midt i småbyen gir Humlegården serverer Humlegården deg Bali, både interiør-og matmessig. 

 

(adlink) Skjørt Catwalk Junkie | T-skjorte Catwalk Junkie | Jakke Saint Tropez |(adlink) Sko Nelly 


Tok på meg det nye skjørtet fra Catwalk Junkie på fredag sammen med en statement t-skjorte og trenchen fra Saint Tropez. Elsker å kombinere skjørtet med en enkel overdel for å få en passe casual look. Om jeg ønsker å dra det enda mer ned på jorda tar jeg gjerne på sneakers istedenfor boots.

 

Nå skal resten av søndagen nytes med verdens beste små og en deilig kopp kaffe. Vi har fremdeles ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i dag. Egentlig bør vi brette opp ermene å komme i gang her hjemme, men med to små energiske gullklumper ender det nok med at vi kommer oss opp og ut så fort som mulig 😉 Hehe. 

Uansett hva som står på agendaen ønsker jeg deg en deilig søndag! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply