Fashion

SALGSFAVORITTER

reklame Lindex

Good morning <3

Altså, snøen bare laaaver ned på utsiden. Det vil ingen ende ta. PÅ en side er det utrolig hyggelig på den andre siden har jeg mest lyst til å bare holde meg innendørs. I skrivende stund er det akkurat det jeg gjør 😉 Her bli planlagt henting av boligstyling byttet ut med hjemmekontor og planen er å få gjort unna litt foto og sende materiell til korrektur før morgendagens deadline på en kampanje dere skal få se mer til førstkommende søndag 😀

Nå har det jo vært mye snakk om salg den siste tiden og jeg tenker litt sånn; hvorfor ikke? Det er jo høyaktuelt en bitte liten stund til før hele Norges befolkning kaster seg rundt med vårglimt i øynene 😉 Jeg har et sånt elsk/hat forhold til salg. I butikkene synes jeg ofte det kan være rotete og uoversiktelig og hopper derfor gjerne over. Hvis ikke jeg er i et kreativt modus, da har jeg nemlig en tendens til å se verdien i alt- haha.

PÅ nett derimot fungerer salget helt annerledes. Det er såååå mye mer spennende å lete seg frem her enn på de trange ofte overfylte salgs stativene. Når det er sagt er det et stort minus at jeg ikke får kjent på stoffene. Jeg er så innmari taktil av meg så jeg kan ofte la hendene flyte over plaggene i timesvis.

Vi kjører denim on denim her hjemme i dag og akkurat nå så finner du disse på salg 😀 Jeg ELSKER den buksa her, minner meg så sykt om en vintage Levis <3 Toppen finner du her.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply