Fashion

SAMMEN BLIR VI STERKERE

Jeg gleder meg så sinnsykt til å gå på jobb. Hver dag. Jeg elsker det. Ja, det kan være stressende og til tider nesten for mye å holde fingrene i, men kjære tid- SÅ GØY! Jeg har virkelig fått til det jeg har jobbet for og det må jeg helt ærlig si jeg er litt stolt av. Å si opp mitt faste arbeid er nok det lureste jeg har gjort. Å utfordre meg selv, hoppe ut i det og ta  utfordringer med et smil holder meg i gang.

I går var jeg og Gry på styling i Vrådal og selv om dagen ble lang (det kjennes ut som jeg har en liten hangover i dag på grunn av litt for lite søvn,hehe) kunne den ikke blitt bedre. Jeg er så takknemlig og lykkelig over at jeg får lov til å jobbe med mennesker som Gry, som gir meg så uendelig mye hver eneste dag. Jeg tror aldri før jeg har ledd så mye på jobb og jeg vet at jeg aldri før har vært så privat men samtidig profesjonell. Tenk å møte en som det klaffer så utrolig godt med både profesjonelt og privat. Vi har blitt like gode venner som vi er kollegaer, og det er noe jeg aldri skal ta for gitt ♥

I dag skal jeg møte enda et spennende menneske på min vei, og det gleder jeg meg masse til. Da jeg ble spurt om å være ambassadør for Arkaden Skien i fjor høst ble jeg både ydmyk og utrolig glad. Det er så kult å få lov til å ta del i å styrke byen vår. Det er lærerikt og spennende å utfordre meg selv og jeg elsker at jeg får lov til å være med å bygge en merkevare, skape innhold og fortelle en historie gjennom dem. Selv om resten av Skien ser rart på meg når jeg spretter ut og inn av antrekk jeg selv styler og poserer foran kamerastativet i gata gir det meg akkurat det jeg leter etter. Utvikling.

Jeg tror på at vi kan gjøre hverandre bedre. Jeg elsker å heie på andre og jeg har tro på at man kommer langt ved å hjelpe hverandre.

Kasper, bedre kjent som Iamnordic blir med meg på foto i dag. Jeg har allerede plukket ut antrekk til oss begge så nå er vi klare for vår første shoot sammen hvor begge to skal jobbe både foran og bak kamera. Det gledes! Er du nysgjerrig på dagen vår kan du henge med meg på instagram 😉

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply