Fashion

SAMMEN ER VI STERKE

Annonse Lindex

Den uken her har vært sååå preget av Bergen vibber. Regn, regn og mer regn… Lite er derfor bedre enn å ta i bruk Det nye paraplyen fra Lindex. Lage4t spesielt for oktober måned og Rosa Sløyfe auksjonen. Visste du at siden 2003 så har Lindex samlet inn over 14,8 millioner EURO til kreftforskning ved at vi har handlet og samtidig støttet en viktig og god sak som kan ramme oss alle.

Jeg sjekker meg jevnlig og har, takk og lov, ikke opplevd celleforandringer MEN jeg kjenner både nære og kjære som har det. Det er så enormt viktig å sjekke seg selv om jeg vet hvor lett det er å ta for gitt at kroppen bare funker som den skal.

Jeg vil derfor oppfordre alle dere fine til å sjekke dere en gang for mye. Og ønsker du å støtte kreftforskning vil jeg nevne at 10% av hele salget på lindex.no doneres i dag direkte til kreftforskning. En ypperlig anledning til å unne seg noe nytt med god samvittighet;)

Paraplyen og shopper nettet selges hele oktober måned. Overskuddet doneres til Rosa Sløyfe og kreftforskning <3 #sammenervisterke

Jeg har på en av mine favoritt bukser fra Lindex. Hanna er en stright leg modell med nydelig passform rundt livet og den sitter som støpt på stumpen. Fra bunn av mitt hjerte må jeg nok en gang nevne at jeg elsker ALT ved buksene dems. Vet ikke om det er kroppen min eller om dere opplever det samme? Fasongen, lommene, passform og størrelse.. for ikke å snakke om kvaliteten <3 Mange av dere spør ofte om størrelse på IG så FYI- den og alle andre buksemodeller jeg har fra Lindex er helt normale i størrelsen og klemmer sjeldent rundt magen selv om jeg fremdeles har det lille ekstra 3 år etter at minsten kom til verden, haha;)

Skjorten slippes ikke før i morgen, men nettet og paraplyen finner du her :)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply