Fashion

SNAPSHOTS FRA DAGEN

Sponset behandling

Gooood kveld <3

Dag ble til ettermiddag, og ettermiddag gikk for fort mot kveld. Så derfor en litt senere oppdatering enn planlagt i dag. Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg kan ikke tro at uken snart er over. Det føles helt surrealistisk- den har jo såvidt begynt.

Anyroad- jeg startet dagen med noen timer i frisørstolen hos Park Frisør i Porsgrunn. Verden hyggeligste salong med verdens fineste interiør. Planen var egentlig at jeg skulle inn på time i midten av mars, men så… så kom corona- du vet.. hehe.

Derfor var det helt nydelig å synke ned i frisørstolen til Camilla i dag og få en skikkelig sommervennlig makeover. Jeg har klipt opp minimalt, men det som var nødvendig etter 6 måneder uten en stuss. I tillegg har hun lagt inn et helt hav av små foliestriper hele veien. Vi ble enige om å beholde bunnfargen min og bruke denne som en base for å få den varme men samtidig lyse looken jeg ønsket. Egentlig trenger jeg ikke si noenting når jeg er der for Camilla og Rikke VET hva som ser best ut på meg og de kan virkelig det de driver med. Jeg vurderte lugg, noe som engasjerte veldig på instastory tidligere i dag, haha.. men droppet det denne gangen slik at jeg har noe å glede meg til når høsten kommer 😉 hihi.

Ha en deilig kveld verdens beste lesere og sov godt når den tid kommer <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply