Fashion INTERIOR PERSONAL

TANKER OM DET NYE ÅRET

Er det bare meg eller elsker du også overgangen til et nytt år? På lik linje som at jeg digger mandager så digger jeg et nytt år, om mulig ENDA mer. Det gir nye muligheter. Klisje? Ja! Men det er så sant.

Jeg merker det spesielt godt etter at jeg startet opp for meg selv. Nå er hver nye start, hver uke og hver dag akkurat like spennende. Man vet aldri hvilke muligheter man kommer over, hvilke muligheter man får eller hvilke man tar.

Man kan på en måte nullstille seg og gjøre det annerledes, likt, bedre eller dårligere. Mulighetene er mange og jeg er så klar for å skape det første av et nytt tiår til det beste året for familien min og for meg selv. Jeg har en hel del tanker om det nye året og en av de viktigste er at jeg skal velge å leve etter beste evne. Makes no sense, I know.. Men jeg skal gjøre det som gjør meg glad, jeg skal fokusere på de menneskene som gjør meg godt, jeg skal gi mer av meg selv. Til dere, til andre og til meg selv.

De siste årene har vært de beste og de verste i mitt liv. Det har skjedd så store helomvendinger i familien at det har vært vanskelig å leve livet som jeg kjente det. Da må man jo bare leve nytt og annerledes tenker du kanskje og det er jo riktig, men så vanskelig. Man må lære seg å leve på nytt igjen.

Ingen har noen fasit på det som har vært vanskelig for oss og jeg har kjent på følelsen av å være utmattet og vært redd for å gå på veggen, men ikke på grunn av jobb og stress. Tvert i mot. Jobben, Sosiale medier, mannen min og barna har gitt meg alt. Ikke i form av materialisme eller penger, men i form av mestring og mennesker. Jeg har møtt mennesker som betyr ufattelig mye for meg, noen har blitt som familie og andre er mennesker som har sluppet inn i min innerste sirkel og som jeg nå ikke kunne tenkt meg et liv uten.

Livet er så lite forutsigbart og en ting jeg har lært er å omfavne det som er. På godt og vondt. Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Det er dessverre også sant, på godt og vondt. Noen ting kan nemlig være så nær ved å rive deg over bord at det stjeler en stor del av følelsesregisteret ditt, og i rent ubevisst forsvar kan jeg skrive under på at jeg vet hvordan det føles å ikke føle noe. Har du ikke vært der, er det umulig å forstå. I år skal vonde følelser vel og merke legges til side og de gode få all plass. De er bearbeidet, til en viss grad, og de skal få plass om de trenger det, men mest av alt skal jeg fokusere på å ha det bra. Å leve et lykkelig liv. Jeg gleder meg derfor så sinnsykt til å ta fatt på det året her.

Jeg har ingen såkalte nyttårsforsetter, men jeg har mange mål 😉 Det er vel på sett og vis det samme kanskje, hehe. Jeg gleder meg til å jobbe mer i 2020, til å disponere tiden min bedre. Til å være enda mer med familien min og venner som betyr alt for meg. Til å reise mer, til å bruke naturen flittig, til å oppleve mer, til å tenke mindre, leve mer. Jeg gleder meg til å overraske, til og med kanskje sjokkere ;D haha, neida.. men jeg kjenner eventyrlysten, skapertrangen og lykkefølelsen presser på for å få større plass. Det er det jeg skal, gi det større plass så får vi se hvor dette året fører oss 😉

GODT NYTT ÅR! Verdens beste dere, setter så ufattelig stor pris på hver eneste en av dere som klikker dere inn, leser, kommenterer, liker, kritiserer. Dere er min inspirasjon. Min motivasjon. Min drivkraft.

T A K K

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply