Fashion

VERDT Å SE ETTER PÅ JANUARSALG

Inneholder sponsede produkter

Det er for lett å gå seg vill i en jungel av «utgåtte» sesongvarer når hele Skandinavia skriker SALG mot deg. Men jeg er, som mange av dere vet, utrolig glad i å gjøre gode kupp! Jeg elsker å spare penger der jeg kan og får noja om jeg ikke har noe på reserven 😉

Derfor liker jeg å planlegge slaget og har ofte eller alltid en plan før jeg shopper på salg. Om det så er i butikken på nett eller brukt.

FASHION

Se etter nøytrale basic varer på salget. Topper eller chunky gensere i nøytrale farger. Levendel vil, i år som i fjor, komme om kapp med våren og da jeg kom over denne genseren på HM for kun 75,- ble den med rett hjem. Levisbuksen fra Fretex er en klassiker og noe jeg alltid (!) speider etter når jeg handler brukt!

Ellers kan det være lurt å plukke med seg et par chunky boots og en oversized blazer i nøytrale farger eller spennende ruter fra høstens trend, inn i den nye sesongen.

Er du glad i merkevarer er det kanskje ikke et must, men i hvert fall veldig lurt å handle på salg. Da er det litt mer prisvennlig for alle 😉 Se gjerne etter nøytale farger som sort, hvitt, beige, brunt eller grått. Dette funker alltid i basis garderoben og merkevarene har ofte en fantastisk kvalitet så dette er plagg du fint kan kombinere med sesongens trender 😀

INTERIØR

Se etter STORE gulvtepper på salg. Dette koster en liten formue på full pris men de store leverandørene bytter stadig ut kolleksjonene sine og det kan være en idè å klikke seg innom både Ellos, jotex, Layered og Oslo deco for å se om de har noen på tilbud.

Ellers har mange av de store varehusene som Bohus, Home and Cottage, Skeidar, HM Home og Kremmerhuset mange gode tilbud nå i januar.

Gå på skattejakt på brukten etter kvalitetsmøbler i tre. Det kan være en gammel sjenk eller et flott skap du enkelt kan pusse opp selv ved hjel av enkle grep. Jeg fant dette i høst og på en to tre var det som nytt og nå er det et møbel jeg er totalt forelsket i.

PÅ KJØKKENET

Se etter store støpejernsgryter eller trefjøler av god kvalitet på salget. Samler du på noen form for servise eller bare trenger å fornye hverdagsserviset er tiden inne akkurat NÅ for å slenge det med i handleposen 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply