Fashion

WEEKEND MODE IS ON

Inneholder rabatterte produkter fra Zo Skin Health

Jeg startet helgen hos Elma Aesthetics i går etter et kjapt møte og en varelevering til lageret. Elsker når jeg kan avslutte fredagene hos Elisabeth på Elma.. skravla går og jeg kommer alltid ut freshere enn når jeg kom inn. Dere som kjenner meg vet jo at jeg har sverget til Zo i noen år nå, og for å være dønn ærlig skal jeg innrømme at jeg aldri kommer til å bruke noe annet på fast basis.

Ja, jeg får tilsendt endel vareprøver og gode produkter fra ulike merkevarer og jeg elsker å teste nye ting men selve basen som rens, dag og nattkrem med retinol er jeg trofast mot Elma og ZO. Så kan jeg supplere med øyekrem, serum, mist, primer, skrubber etc. fra andre brands og til og med prøve litt forskjellig.

At jeg får rabatterte priser på hudpleie serien hos Elma Aesthetics er bare en bonus, for jeg startet med det lenge før det i det hele tatt var et tema <3

Btw, hvor gøy er ikke den looken her? Passe girly og passe grunge 😉

Fjorårets innkjøp av Dr Marteens boots må være den beste investeringen på lenge. Jeg eeeeelsker dem også er de faktisk en drøm å ha på! Skinnbuksen er fra Odd Molly og genseren fra HM herreavdeling (min favoritt, haha). Vesken finner du også hos HM mens jakken er fra Six amès.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  messing oppvaskkum
  17. september 2020 at 02:43

  Skriv oftere fordi jeg virkelig elsker artiklene dine. Takk!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   17. september 2020 at 13:26

   Så hyggelig å høre 😀 Målet er minst en gang om dagen men vil gjerne ta det opp til 2 😉 Hjelp meg gjerne med å spre bloggen til venner og kjente så er det enda lettere å legge igjen mer tid her inne også 😀 Klem til deg!

Leave a Reply