INSPIRATION News

FERM LIVING S/S 2019

På`n igjen, og endelig smalt det… de to neste ukene inkludert denne er fullbooket med stylinger, reiser, messer, kundebesøk og annen morsom jobb. Det er deilig å kjenne på at vi kommer litt skikkelig i gang igjen. Det har vært en rolig start på året, noe som forsåvidt har passet helt ypperlig, men som selvstendig næringsdrivende er det også litt småstressende for roligere dager betyr mindre penger i kassa, hehe 😉

Anyroad, jeg var ikke hjemme før rett før 12 i går kveld og i skrivende stund sitter jeg å venter på Gry før vi durer ut til Langesund for dagens styling. Samtidig skal jeg prøve å holde koken på SoMe og få sendt ut en del mail. Med messer rett rundt hjørnet er mailboksen pip full om dagen så jeg tenkte jeg kunne starte dagen med litt godis for øyet. Ferm Living slipper i disse dager SS kolleksjonen og snakker om å være SPOT ON på trendene. Jeg elsker typ…alt! men her får dere noen av mine favoritter 😉

Organiske former, spennende materialer og nøytrale tiltalende farger gjør denne kolleksjonen kjempe spennende. Både stolen og de store pottene står høyt på ønskelista.

Det skulpturelle er det ingen leverandør som kommer utenom i år tror jeg, og Ferm kan fort klare å skape en IT gjenstand med sin lekne og kunstneriske skjellvase.

Pressefoto Ferm Living 

I tillegg kommer de populære Ripple glassene i sotet for sesongen, noe som gjør de både mer androgyne og enda mer tiltrekkende for min egen del.


Nå står varebilen pakket og klar på utsiden her så jeg må løpe, men vi snakkes snart igjen ♥ Ha en god dag!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply