INSPIRATION News

FROKOST hoS DYSON OG KVELDS PÅ VERANDAEN

Sponset event

Ikke for å være kjip å snakke om været, men jeg er bare så sinnsykt værsyk, og hallo!!! Er det flere enn oss i starten av bibelbeltet som har hatt tidenes DEILIGSTE sommervær i dag eller? Jeg klyper meg selv i armen for jeg kan nesten ikke tro det er sant. I går frøys jeg som en hakkespett og i dag svettet jeg ut av meg selv. 

Så i skrivende stund sitter jeg med et glass vin i hånden og to deilige advokado mash knekkebrød i den andre. Love it! 

Som noen kanskje fikk med seg tok jeg turen til Oslo i går. Det var ikke helt dagen min i går kjente jeg, men jeg rakk inn til tiden, fant glatt parkering og møtte et knippe andre nydelige mennesker over verdens deiligste frokost hos Annette & englene på majorstua. Kan ikke annet enn å smile av det 😀 

Anledningen var et event med den innovative og spennende merkevaren Dyson. I går fikk vi presentert to ulike luftrenser hvor den nyeste av dem som du ser under har alt i ett! Den både varmer, kjøler ned om det trengs og ikke minst renser luften for alle de bakteriene, kjemikaliene og forurensningen vi omgir oss med i vårt eget hjem hver eneste dag. 

Jeg er overhodet ingen bakteriefreak, og er egentlig bare glad for litt bakterier som styrker imunforsvaret, men det var skremmende å se tallene over all forurensningen som kommer fra alt fra matlaging til møbler hjemme. Det er ingen tvil om at et bedre inneklima gjør godt for både liten og stor. Spesielt for de minste som helt opptil voksen alder utvikler lungekapasiteten. 

Noe av det jeg digger med Dyson er at de finner et hverdagsproblem også løser de det. Simple and as hard as that. I tillegg leverer de et stilrent og spennende design. Gang på gang. 

På skjermen som du ser over eller i appen kan du følge med på luftkvaliteten i rommet til en hver tid. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply