INSPIRATION News

HE & SHE CHAIRS

God kveld dere ♥

HAr dere hatt en fin helg? Det har vi! Full fart med verdens deiligste unger. I går tok vi en spontantur til goteriland ( les; sverige) og i dag lovet jeg meg selv, nok en gang, at jeg skal slutte å spise godteri…. Altså, jeg er sååå uggen av alt sukkeret som ble konsumert i går;P haha. 

Vi fikk kjøpt inn både grillmat og god drikke og var vel regelrett så harry som nordmenn er på grensa :O Anyroad- ungene koste seg og det er det viktigste ♥

Nå skal jeg bruke et par timer til foran skjermen før jeg skal komme meg i seng. Jeg må tidlig opp i morgen for jeg har mye på agendaen denne uken. Starter dagen i Stavern og tar med fine Celine. Jeg skal rigge en scenografi for Liv og Vekst og de har tilfeldigvis verdens kuleste hoppepark vegg i vegg. Celine var med i fjor også og storkoste seg så i morgen tenkte jeg vi kunne ta en good old fashion jentetur, bare meg og henne. 

I tillegg skal jeg innom Kine og Tom og hente stolen jeg vant på Nordiske hjem eventet for noen uker siden. OH MY! Gleder meg så sykt til å vise dere 😀 

Snakker om stoler, hvor kule er ikke denne nylanseringen fra MATER?

Deisgneren, Eva Harlou, sier selv om designet;

«Da jeg tegnet He & She, hadde jeg et ønske om å skape en design hvor eldgammelt håndverk møter skandinavisk estetikk og komfort. Ved å bruke et minimum av ressurser er stolene både lettere å avkode og mer ærlige i uttrykket. Materialene er utvunnet på en bæredyktig måte og nøye valgt ut etter holdbarhet. Det betyr mye for meg at man både tar hensyn til kloden og det uttrykket man gir de benyttede ressursene. Stolene er for meg både sterke og tidløse på samme tid.»

– Eva Harlou, CEO & grunnlegger av Earth Studio

Jeg elsker uttrykket på disse og faller naturlig nok for «He» varianten. Har en ting for det litt mer androgyne. Utslagsprisen er 7 735,- så det ryker av lommeboka bare jeg tenker på dem, men altså- hvor kule??

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply