INSPIRATION News

HØSTENS HOTTESTE MATERIAL – SLIK INNREDER DU MED VELUR

//samarbeid med Home & Cottage 

Det er ingen hemmelighet at velur er en av høstens HETESTE materialer. Puter, gardiner, duker, sofaer, stoler, tepper – you name it, they got it! Velur har kommet for å bli, i hvert fall for denne sesongen. Vi elsker velur og det er ikke rart. Det gir en deilig luksuriøs følelse samtidig som det bygger opp under den gode hyggelige stemningen vi gjerne leter etter om vinteren. At det populære materialet kommer i alle regnbuens farger er bare en fordel. Det gjør det enkelt å tilpasse en hver stil i tillegg til å implementere sin egen personlige touch i hjemmet. Og er det en trend du bør følge fremover så er det nettopp det. Finne din egen personlige stil!

Jeg elsker velur, og selv om jeg oftest faller for stramme linjer, sorte detaljer og møbler i stål har jeg både anskaffet meg tunge gardiner, puter og en minimalistisk lenestol i det populære materialet. Da jeg jobbet med Fjuz og Home and Cottage litt tidligere i høst var det ingen tvil om at høstens og vinterens møbelkolleksjon bar preg av velur-trenden. Flere av sofagruppene kan velges i velur i ønsket farge og de aller fleste putene på set kom i velur som strakk seg fra den kalde- til den varme delen av fargeskalaen.

Foto: Home & Cottage / Fjuz kommunikasjon | Film: Elisabeth Halbjørhus PUREINTERIOR

Jeg har klippet sammen en liten film for dere hvor Lene, som er stylist ansvalig hos Home and Cottage, har stylet den populære sofaen Luna Lounge i tre ulike rettninger. Luna Lounge er en sofistikert og elegant modulbasert serie hvor du kan velge mellom hele 13 ulike moduler med og uten arm. Modulene kan stå fritt eller kombineres med hverandre slik at du kan du sette sammen din egen, personlige løsning. Modulsofaen fås i mange ulike farger og kvaliteter, bare ta en titt her. 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christina
  15. oktober 2018 at 20:00

  Hva er navnet på rosa-fargen på veggen i videoen? Superfin 🙂

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   15. oktober 2018 at 21:39

   Hei du.

   Jeg er dessverre ikke helt sikker, men det kan ligne litt på Dusty purple fra jotun lady eller red maple fra samme leverandør 🙂

 • Reply
  Martine
  28. november 2018 at 01:50

  Hvilken farge har sofaen på det første bildet?
  Mvh

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   28. november 2018 at 08:41

   Hei Martine.

   Jeg mener dette er fargen Taupe som du finner hos Home and Cottage 🙂

Leave a Reply