INSPIRATION News

JULEN HOS GRANIT

Helt ærlig? Akkurat nå sitter jeg i den kalde hvite skinnsofaen i morgenkåpe og bare føtter. Stuen er varm men på utsiden skimter jeg rim på trærne. Er det feil av meg å være overlykkelig over at høsten endelig kommer? *ler*. Jeg elsker høsten! Virkelig. Ingenting er bedre enn månedene før jul, med selveste desember som belønning. Familie, nærhet, godhet og kos.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg scroller meg gjennom julelisten min her jeg sitter med pcen på fanget, pressebilder fra Granit og en rykende fersk tekopp. Altså- hverdagslykke på høyt nivå ♥ Mens de vakre tonene fra Maria Mena sin stemme synger Home for Christmas skal jeg vise dere noen av mine favoritter fra årets julekolleksjon hos Granit. Min absolutte favorittbutikk når det kommer til interiør <3 


 

Levende lys, sort, hvitt og grått kombinert med verdens vakreste farge; grønt, går igjen hos Granit. Også i år ser det ut til at stuegranen blir populær, og jeg er glad jeg tok vare på min fra i fjor selv om jeg mang en gang har lurt på hvordan den egentlig passet inn gjennom sommeren.

Denne kombinert med edelgran, svibler, eucalyptus og et hint av rødt så kan julen bare komme for min del ♥ Jeg setter stor pris på det tradisjonelle og er avhengig av noe rødt til jul. Hva med deg? 

Pressefoto Granit

Duften av kanel, nellik og røkelse vekker sansene år etter år. Rykende ferske pepperkaker, julemusikk, god mat og drikke, spillkvelder, familie og venner. Det er jul, det. 
 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply