INSPIRATION News

IKEA + HAY ER RETT RUNDT HJØRNET

De fleste har vel fått med seg at IKEA har laget en kolleksjon i samarbeid med HAY. Endelig er denne kolleksjonen rett rundt hjørnet og her forleden dukket det opp en pressemelding i innboksen i forbindelse med dette.

Kolleksjonen, som kommer i butikk i oktober, har fått navnet YPPERLIG, og består av hele 65 produkter innenfor en hel rekke kategorier. Vi snakker alt fra møbler, til mindre interiørartikler og dekor. Blant annet har designteamet fått videreutvikle IKEA-klassikere som PAX, KLIPPAN, POÄNG og den blå posen FRAKTA. Sjefsdesigner i IKEA, Marcus Engman, mener den kan være flere potensielle klassikere i den nye kolleksjonen.

Så mange lekre, nordiske produkter men min absolutte favoritt er den stilrene og minimalistiske sovesofaen på bildet under. Celine sitt rom her oppe vil bli kombinert leke- og gjesterom med tiden og jeg vurderer allerede i høst å male rommet hennes i en deilig grønnfarge som vi beholder videre. En sovesofa som dette er perfekt da den både tar liten plass og skaper en perfekt ramme for filmkveld for kidsa ♥ Prisen på 4 499,- er det heller ikke noe å si på. 

Pressefoto IKEA

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply