INSPIRATION News

NATURLIGE VIBBER HOS KÄHLER A/W 17

Hei fininger ♥

Som nevnt tidligere var jeg jo hos Kähler i går i forbindelse med høstkolleksjonen som slippes as we speak. Mange fine nyheter, spennende fargebruk, fine folk og god mat. Som alt annet Kähler leverer var det nok en gang gjennomtenkte produkter og nøye utvalgte farger. De har tenkt på deg og meg og skapt farger som enkelt kan suppleres med de produktene og fargene vi allerede har. Hammershøi vasene på bildet over kommer i verdens flotteste grønnfarge. Det samme gjør Omaggio glassvasene. Her har de utviklet nye modeller og flere størrelser i tillegg til den lekre grønnfargen.

Visste du forresten at Kähler utvikler to nye lyshus i året? Urbania serien har vært på markedet lenge og årets hus er inspirert av old New York og nåtidens storbyer verden over med sine triumferende store runde bygg.

En av årets store nyheter er Nellemann. Dette er en two in one løsning som gir deg flere muligheter. Lysestakene kan bygges sammen, brukes alene som lysestake eller som vase og lysestake i ett om du vil. Nellemann er utviklet fra den klassiske toarmede lysestaken og kommer i 5 ulike farger som med fordel kan brukes sammen, alene eller om hverandre.

Hammershøi serien har vokst ytterligere og er også laget for å supplere det du allerede har, både med tanke på form og farge.

En annen nyhet er disse lekre lysestakene som gir den perfekte rammen til et lekkert høstbord. Ahlmann er inspirert av naturen og kommer i en lekker grønn og gråblå farge. Stakene har forskjellige glasurer og farge hvorav noen er blanke og noen har en matt overflate.

Hvilken er din favoritt? ♥

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisa fra Sukhi
  16. august 2017 at 23:44

  Så stilig! Skikkelig jordlig og naturlig – elsker det <3 Sopp-lysestakene er definitivt mine favoritter!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   17. august 2017 at 10:47

   Jeg vet, natur, skog og mark <3 Utrolig behagelig og ikke minst passende for årstiden vi går inn i 😀

Leave a Reply