INSPIRATION News

TRENDING

Fredag igjen. Føles ut som jeg skrev sist ukes trending i går. Svisj så var uken over liksom. Her kommer en ny runde av hva som rører seg i markedet og noen av mange nyheter som har dumpet ned i postkassen den siste uken 😉 

Pressefoto

Nå som trendene for 19/2020 står for dør er det velvære, varighet og en dose humor som vil prege hjemmene våre fremover, ifølge Pej gruppens trendekspert. Det danske trendbyrået har hatt fingeren på pulsen av de siste bevegelsene innenfor livsstil, interiør og forbruk siden 1975. Varighet og miljøbevissthet er viktige nøkkelord for fremtiden, og jeg gleder meg til å høre mer om hvordan markedet skal følge opp på dette. 

Warm Nordic åpnet i dag sin første flagship store i Oslo. Den danske interiørbutikken viser sin lekre forening av orginale designklassikere fra 50- og 60-tallets mestere og nye design med nordisk sjel. 

SAINT LAURENT RIVE DROITE er et kulturell og kreativt sted laget av Anthony Vaccarello. De åpnet dørene i Paris 8 juni. Her vil de vise frem en rekke produkter inkludert eksklusive produkter, limited editions, musikk, vintage, kunst og bibliotek. Det vil også bli holdt både forestillinger, events og utstillinger i de nye spennende lokalene som oser av interiør og fashion. 

 

Load fra Northern blir nå relansert med nye design detaljer. 

Ikea slapp endelig sin første visning av den omsnakkede ROGNAN. Et revolusjonerende robotmøbel som jobber smart på få kvadrat. 

SUPERFRONT videreutvikler sin svært populære add on serie til IKEA`s 20 cm dype Bestå stamme. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply