INSPIRATION News

TRENDING NOW

Nok en uke er forbi og vi er allerede halvveis i juni snart. Mailboksen fylles av produkter som slipper på markedet as we speak, men også en sniktitt på høstens nyeste kolleksjoner. Så for å ta dere med på en liten oppdatering av hva som rører seg har jeg samlet sammen noen høydepunkter. 

Pressefoto

Nakki er en serie fra WOUD som nå lanseres i fløyel, som tilfører den karakteristiske sofaen egenart og et nytt uttrykk. 

Det er den finske designeren Mika Tolvanen som står bak designet av Nakki, som har et karakteristisk og minimalistisk design. Serien skiller seg ut ved å leke med kontrastene mellom de stringente linjene i de tynne bena opp mot den myke polstringen. Den nye riflede strukturen på fløyelen tilfører ytterligere egenart til den karakteristiske sofaen. 

Pressefoto

Layered har sluppet en pressemelding med sin nye Limited edition kolleksjon som drar inspirasjon fra tørkede blomster og glade farger. 

Pressefoto

Envii har sluppet en helt ny sommerkolleksjon med deilige naturlige stoffer. 

Pressefoto

PEPO fra Normann Copenhagen er en praktisk nyhet hvor du får two in one. Krukken er fin alene som en skulpturell dekor detalj eller perfekt som vase til sommerens vakreste blomster. 

zara.no

Zara kjører denim on denim med et av vårens og høstens viktigste detaljer- western bootsa. 

Bilde fra Floriss palleet

Tørkede blomster har aldri vært så populært som det er nå og det ser ut til at trenden vil fortsette en god stund til. Flere florister har klart å få kloa i dem, men nå har også Nord hos Arkaden fått inn et rikelig utvalg av de super populære og holdbare blomstene. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply