INSPIRATION Outdoors

ON MY MIND

Jeg sover inne men hodet lever sitt eget liv utendørs om dagen. Nå er vi skikkelig i gang og lørdagen gikk til å pigge opp en steinmur vi ikke har bruk for. Etter dette er planen å skaffe en liten graver som kan grave bort 30 cm av plenen rundt store deler av huset. Jeg er så megakeen på å begynne på blanke ark og jobbe meg bortover. Jeg har tegnet opp ønsket resultat og vi har funnet materialene vi ønsker.

Så nå gjenstår egentlig bare den kjipe delen av jobben men opprydning og fjerning av masse før vi kan skaffe materialer og bygge det opp 😉 Iiiih. Altså jeg er SÅ gira!

Jeg er så heldig at jeg har en bror som jobber på Kebony og en annen som jobber som blikkenslager, det vil si at det er bare fantasien som setter grenser, haha. Vi har bestemt oss for å bruke en del rust rundt hele tomta kombinert med masse flotte grønne planter, busker og trær fra Plantasjen og lage gangveier og stier med stein, singel og heller fra Aaltvedt.

I tillegg har jeg en formening om at jeg vil gjebruke mest mulig av materialene vi nå tar vekk i steinmuren samt treverket fra terassen for å bygge elementer til og i bed og på gangveier.

Med andre ord- jeg har overhodet ikke tid til å sitte her å skravle med deg, haha. Vi ses i kveld! Ha en nydelig mandag <3

Photos : Pinterest / Collage Elisabeth Halbjørhus

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply