INSPIRATION News

SIST UKES SNAKKIS PÅ INSTAGRAM

//annonse i samarbeid med Bygghjemme

foto bygghjemme.no

Jeg regner med dere har fått med dere den nye kjøkkeveggen til Sonja Olsen, bedre kjent som @sonjaols på instagram? Den er MINDBLOWING og definisjonen på iøynefallende. Jeg elsker hvordan det hvite lekre hjemmet hennes, med sorte kontraster og spennende design, brytes opp ved hjelp av store flotte blomster som gir meg følelsen av å sitte utendørs inne. Hele rommet ga meg skikkelig Bali- vibes og kunne minne mye om en del av de super hippe kafèene vi besøkte der nede.

Jeg elsker jo fotokunst og har en lang laaaang periode vært litt lei av tapet og trukket mot ensfarget. I fjor gikk jeg likevel til innkjøp av en floralsk tapet som fikk plass på den ene kjøkkenveggen her hjemme. Nå kjenner jeg at jeg er sugen på mer, og jeg kunne godt tenkt meg et spennende motiv på hele kjøkkenet eller inne på gjesterommet som snart skal pusses opp. Kjøkkenet må forøvrig også pusses opp, eller vi må i alle fall gjøre noen grep der inne for å freshe det opp. Jeg kan vel telle på en hånd hvor mange ganger dere har fått bli med inn dit? Jeg blir liksom aldri helt fornøyd. hehe.

Anyways, jeg har bladd meg gjennom Bygghjemme som har en rekke flotte tapeter og velge mellom. Ønsker du noe lignende som Sonja får du blant annet den du ser over her som er en Boråstapet. InBloom New Dawn Rose er en romantisk storblomstret tapet med fyldige roser og pioner i bleke nyanser samt et frodig grønt bladverk som toner bort i den svarte bakgrunnen. Det naturtro mønsteret gir deg følelsen av å være ett med naturen og gir en spennende og organisk touch til hjemmet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply