INSPIRATION INTERIOR

SOFA TALK!

reklame | Chilli.no

Sofa kan være utrolig vanskelig. Kanskje fordi det er et større møbel. En større investering som tar større plass i hjemmet. Det er et objekt man ser hele tiden og derfor ønsker man også å velge noe man ikke går lei. Jeg elsker jo statement møbler og om det er edgy i form av fasong eller farge kan jeg fint falle for det. Samtidig kan jeg like fort bli lei. Det er som en sommerflørt, bare sofa crush.

Anyroad, parallelt med oppussingen på badet her hjemme ser vi etter løsninger for det nye rommet som kommer vegg i vegg med badet. Du kan se mer av prosessen på IG story om du klikker deg inn NU;)  Rommet ved siden av var jo Celine sitt rom før, men nå som hun har flyttet ned sammen med Ulrik overlater vi dette rommet til gjesterom kombinert med oppholdsrom/lekerom til barna. Jeg tenkte derfor at sovesofa kunne vært en god Idè, og ofte synes jeg dette kan være vanskelig å finne for noen av alternativene er så utrolig små og upraktiske. det var før jeg kom over siden til Chilli hvor de har et fascinerende godt utvalg av sovesofaer.  

Denne varianten tar jo forholdsvis stor plass i rommet, så det er viktig at vi får tatt eksakte mål før vi bestemmer oss, men det er en god kandidat. Elsker den stilrene looken, men mest av alt den gode plassen (!). Både når man sitter eller når man sover så rommer den mange.

Nå skal jeg wrappe up her så jeg kan gjør sistnevnte.. Altså, ta mål. Jeg skal nemlig tegne både bad og gjesterom i dag slik at vi kommer et skritt videre og kan begynne å leke oss med tanken på å bygge det opp igjen. En lang og tidkrevende, men veldig morsom prosess. Jeg gleder meg sååå til vi kan komme dit hvor ting faktisk begynner å se ut som noe annet enn en arbeidsplass, men det er klart at- til og med jeg skjønner at det er far gone foreløpig. Dog er det viktig å se fremover, sant? 😉 hihi.

Håper dere får en magisk kveld ♥ Her hjemme krysser vi fingre for at siste bøtta med oppkast for denne sesongen er lagt bak oss :O

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply