Dining INSPIRATION

SPISEBORD DILEMMA


 

God.. ettermiddag. Dette som egentlig skulle bli god morgen har forsvunnet i en full dag med husarbeid. Etterlengtet husarbeid. Herregud det så ikke ut her hjemme, og selv om det enda flyter over er det i hvert fall bedre. De to siste timene har jeg pusset vegger og tak og lagt på SISTE lag med sparkel inne på soverommet. Nå er det snart klart for å males 😀 *iiiiih*

Før jeg snakker meg helt bort husker dere kanskje jeg nevnte på at vi blir rundt 15 stykker på julaften i år og jeg har et stort bord dilemma. Vi har hatt en DIY løsning i flere år nå. En rimelig variant laget av benbukker og benkeplater fra Ikea. Nå skal vi endelig gå til innkjøp av et ordentlig spisebord og la meg bare si- det er SÅ vanskelig!! Noen er for små, andre feil form, farge eller en helt feil look. Ikke at jeg er kresen altså.. haha! 

Sikler egentlig etter Muriel fra Home and Cottage, men det er jo langt fra stort nok. Og når det koster litt vil man jo gjerne kjøpe noe man ønsker å ha i mange år. Et alternativ hadde vært å kjøpt dette og supplert med de to spisebordene vi har ute i sort metall. Bah… hvorfor skal det være så vanskelig? Det er jo sjeldent vi blir så mange som vi blir nå og dette bordet rommer jo 6- 8 personer til vanlig. Kanskje det holder? Hva har du gjort hjemme hos deg? 


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply