INSPIRATION News

TRENDING NOW

PLutselig var det helg igjen og nå som sommeren står for dør hagler det inn med høstens nyheter og trender i postkassen. 

Senest i går meldte Normann Copenhagen at de følger den store teft trenden i moteuniverset. Rik på farge og tekstur, former og fasonger kan du pimpe opp sofaen med en ekte leken og fashionable look. 

Foto : Sonja Olsen

Hopper vi ett skritt tilbake så er det ingen tvil om hva som er det hotteste på uteplassen akkurat NÅ! Kurv, bambus og rotting er det vanskelig å komme utenom i år. Ønsker du å kjøre en soft versjon eller bare supplere til møblementet du allerede har finnes det mange gode alternativer 😉 

This post contains adlinks from Adviral

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Pressefoto

Den danske designmerkevaren WOUD har nydelig sluppet en pressemelding om sin nykommer-  Pump Table Lamp. Designet er inspirert av en varmluftballongs letthet.

Ideen bak Pump har vært å løfte lyset opp fra bordet, slik at det gir en fornemmelse av at lampen svever i luften. Kombinasjonen av det myke opalglasset og den solide metallrammen gir lampen et stringent og enkelt uttrykk. 

Pressefoto

New Works tar en titt på det danske hjem og fremmer et fokus på en dypere palett på materialer.

Zara startet denne uken sommersalget sitt. Både på mote- og hjemmefronten. 

Pressefoto

Det Finske designetet A.S.Helsingö ekspanderer kolleksjonen sin med en helt ny sidebord kolleksjon med plass til oppbevaring. 

Pressefoto Acne studios

Acne melder om sateng når de nå slipper sine første F/W news. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply