INSPIRATION INTERIOR

AMBASSADØR FOR #SKIENFASHIONWEEK

Shitt pomfritt, FOR en dag! Herregud så gøy vi har hatt det 😀 Jeg har gledet meg så utrolig mye til å fortelle dere dette. Under Skien fashion week har jeg blitt spurt om være ambassadør og byens ansikt utad. Det er så stas det ♥ Jeg gjør meg jo definitivt best bak kameralinsen men de som kjenner meg vet at jeg trives aller best utenfor komfortsonen og jeg takker sjeldent nei til en morsom utfordring. Dette var en sjanse jeg rett og slett ikke kunne la løpe fra meg så da herlige Kathrine spurte om jeg jeg ville være med på laget takket jeg gledelig ja.

I dag har vi tilbragt hele dagen nede i sentrum og laget en filmsnutt til dere som kommer ut i løpet av denne uken. Viser dere selvsagt resultatet når det er klart! Hele prosjektet går ut på en opplading til Skien fashion week som går av stabelen i Skien Sentrum 18 april. Jeg gleder meg som et barn og vet at det blir tonnevis med aktiviteter, gode tilbud, flotte modeller, freshe nyheter og spennende happenings hele uken. Filmen, som er under produksjon, gir dere en liten teaser på hva dere har i vente og jeg gleder meg så utrolig mye til å se resultatet.

Noen snapshots fra en herlig dag med flotte mennesker. 
Foto :: Nord | Palma | Elisabeth Halbjørhus 

Nå skal jeg komme meg ned i pysjbuksa og pleie denne skrøpelige kroppen med ingefær te. Dro på meg en stygg forkjølelse i helgen og 7 minus, åpne loafers og bar hud under dagens shoot i dag hjalp nok ikke på saken, haha. Å bli syk nå er virkelig det siste jeg har tid til. Det er alt for mye som skjer om dagen, alt for mye spennende å henge med på og jeg kjenner jeg sitter og små hopper på stolen min av iver og glede. Altså, uuuuæææ! En nyhet ute av skapet, more to come so stay tuned 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply