Bathroom INTERIOR

GRØNNE PLANTER PÅ BADET

annonse Plantasjen

Lite er så fresht som grønne planter hjemme. I år som i fjor og året før det tar grønne planter og levende vekster stor plass i hjemmet. Det er trendy som aldri før og jo større plantene er jo bedre. En annen trend «hele» Norges befolkning har kastet seg på er plantetrenden. Folk utvikler grønne fingre i rekordfart ved hjelp av kunnskapsdeling og informasjons tilgjengelighet.

Jeg var og er ingen kløpper på grønne planter selv og er overhodet ikke født med grønne fingre, men jeg kjenner gleden over det organiske i hjemmet alltid har vært der. Friske vekster og gjerne store grønne planter har vært min «go-to» redning så lenge jeg har vært interessert i interiør- og det er LENGE. Altså grønne planter redder en hver situasjon. Det er som «den lille sorte» i en kleskrise 😉

Mine grønne planter her hjemme lever etter beste velgående og Strelizia Nicolai plantene mine har vokst helt ekstremt mye det siste året. Noen av dem når snart taket <3 Dette og omplanting skal vi snakke litt mer om senere, men aller først har jeg lyst til å vise dere baderommet vårt 😀 Jeg var ute hos Plantasjen litt tidligere den uken og plukket med meg noen nyheter.

De har fått inn verdens kuleste kolleksjon av kaktuser! Husker jeg var litt lei dette på et tidspunkt men jeg tror med hånden på hjertet dette er på god vei inn i trendbildet igjen. Lite er nemlig kulere inntil sterke klare farger eller til det bohemske enn en skikkelig robust kaktus.

Disse favorittene er visst økologisk dyrket, noe som vil si at de unngår plast hele veien og leveres direkte i verdens fiiiineste leirpotter som passer helt ypperlig inn på spa-badet vårt 😀 Godt for miljøet og fint for øyet <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply