Bathroom

SÅNN VIL VI HA DET PÅ BADEROMMET

/I samarbeid med Porsgrund Bad 

Hei og god formiddag verdens beste dere ♥

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei opp til Rauland. Jeg har tatt med pcen for anledningen og jobber nøyaktig to timer på vei opp før det er mitt kjøreskift på vei ned i ettermiddag. Jeg tror jeg klarte å komme i mål med regnskapet i går, mangler bare noen bilag og kjørelister så er vi der. For ufattelig lettende følelse. Tenk å drive for seg selv så har man SÅ vegring for det sinnsyke regnskapet? haha. Jeg elsker å jobbe. Produsere, produsere, produsere… jeg føler sjeldent jeg har tid til å gjøre annet, og om jeg mååå klikke meg inn i systemet er det stort sett kun for å fakturere. Utenom denne ene gangen i året da, vel og merke. Som jeg forøvrig gruer meg til i 12 hele måneder, år etter år. Det må jobbes med! Regnskapsskrekken mener jeg:P haha.

Anyroad- BADET! Gud, det er allerede en stund siden vi snakket om det sist :O Vi har kommet lengre i prosessen og det er så spennende. Per dags dato er alt revet utenom yttervegg, så nå begynner den aller mest krevende biten av prosjektet. Oppbyggingen og forming av selve baderommet. Det skal bli SÅ utrolig godt når det er overstått for jeg står virkelig med hammeren i hånda og klør meg i hodet. Hvor skal jeg starte? Hva nå? Hvordan skal vi gå videre? Jeg har seriøst 10 000 spørsmål og noen av de skal jeg få svar på sammen med dere om en liten stund.. Jeg skal nemlig lage en liten videoblogg til dere og ta dere med inn i prosessen- for real! 😀 Gøy, sant?

 

For min del faller alt til syvende og sist på det estetiske (takk og lov for at jeg har en mann som er drit (!) god på det praktiske) så jeg har derfor satt sammen en moodboard som jeg og Sindre har kommet frem til sammen etter mange ulike overveielser.

 

Porsgrund Bad har utrolig mye lekkert og vi står mellom mørk eller helt hvit innredning. Valgene på farger ser du nedenfor og det er virkelig ikke bare bare å bestemme seg. Jeg skal inn på showrommet i løpet av mars og da gleder jeg meg til å vise dere mer.

Vi ønsker å bygge opp badet i soner, på tross av få kvadratmeter. Skillevegg i form av flislagt lettvegg og eller spilevegg er noe vi begge tenker. Vi skal ta mål i kveld så kan jeg begynne å tegne opp badet. Så utrolig gøy å designe sitt eget bad. Wiii!!! Håper dere vil henge med på prosessen 😉

Bilder pinterest.com / Porsgrund Bad 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply