Bedroom

Coffe O`clock!

Jeg hadde en litt uheldig start på uken- eller skal jeg si slutt på helgen? For meg starter alltid mandagen litt søndag kveld. Jeg pepper meg opp til en ny uke full av muligheter og stappfull agenda. Denne uken er intet unntak. Startet dagen med oppkast og tørre kjeks i går. Rettere sagt en tørr kjeks. Til vanlig i svangerskapet har det gått fint ved at jeg har vært kvalm, kastet opp og vært ferdig med det. I går hang det i kroppen som tidenes ekleste fyllekule. Tenkte i mitt stille sinn at jeg skal i hvert fall ikke ut på byen med det første når lille nøstet vårt har kommet til verden *ler*.

Anyroad- formen er overraskende fin i dag og jeg antar at total hvile, mye vann og lite mat var det som skulle til. Så var det kanskje ikke influensaen jeg begynte på likevel, det var kanskje bare preggolivet?

Nå skal jeg lage meg en deilig kopp kaffe for skulle så gjerne rukket over gulvene her hjemme i kveld i tillegg til å maskere klart til første strøk i stuen som går av stabelen denne uken. I morgen reiser jeg nemlig inn til tigerstaden for å møte hyggelige folk på Kählers årlige pressevisning. I tillegg må jeg svippe innom Ikea og røske med meg noe svært etterlengtet til hjemmet 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply