Bedroom Holiday

NY BRUK AV SENGEHIMMELEN

God morgen fininger ♥

Nå sitter jeg med nykokt kaffe og nyter stillheten rundt meg med denne utsikten før det braker løs her hjemme. Sengen er redd opp, putene er puffet og gulvet er støvsugd. Elsker å stå opp til den følelsen. Jeg er litt skada når det gjelder rot og dette er vel en av mine aller svakeste sider, i hvert fall for de jeg lever sammen med. Jeg har blitt bedre etter at vi fikk barn men jeg takler dårlig mye rot rundt meg. Alt annet blir så rotete da. Hele hodet mitt, tankene og følelsene. Har jeg det ryddig og rent rundt meg er jeg et helt annet sted. Some kind of happy place! Jeg ble plutselig usikker på om jeg har vist dere bilde av at vi har flyttet sengehimmelen ut i tv stuen?! Ønsket et rolig og lunt uttrykk her inne nå før jul og denne som «lysekrone» gjør virkelig susen. Elsker å bruke taket i stylinger. Det gjør så utrolig mye med rommet.


Anyroad. 5 dager igjen til jul dere. uuuæææ! Det er så vilt det. Jeg stopper opp hver eneste dag for å kjenne på følelsen. Lykkefølelsen. Jeg er så utrolig lykkelig om dagen at det er vanskelig å beskrive med ord. Tenker over det flere ganger om dagen og tar meg selv i å få tårer i øynene minst en gang hver dag på grunn av det ♥ Her hjemme er vi mannsterke i dag. Sindre har ferie før han starter i ny jobb på nyåret og Celine er hjemme fra barnehagen. Hun er så uheldig at hun har plukket opp hånd, fot og munn-syken.. igjen!! :O Har man hatt det en gang er man visst imun. Får man det igjen blir man utsatt for et annet virus med samme sykdom. Er det mulig? Så smittsomt som det er regner jeg med at vi har det gående her hjemme hele julen. Men kjære pære, det kunne vært verre. Vi er så heldige å ha hverandre og er friske og raske ellers så skal absolutt ikke klage.

Skulle bare svippe innom for å ønske dere en fin dag. I tråd med gårsdagens pakkeprat kommer det er snasen liten DIY til merkelappene litt senere i dag. Stay tuned!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply