INTERIOR Living room

BUDSJETTTIPSET ER TILBAKE IGJEN

I disse messetider hvor vi daglig omgir oss av eksklusivt design og bærekraftig inspirasjon er det godt å bryte ut av boblen for å gi dere budsjetttipset. Det er en hel sommer siden sist, så nå skal rutinene på plass og budsjetttipset trumfer listen over ukentlige innlegg. 

Det finnes en del lignenede varianter av denne hyllen. DA jeg fant den hos Søsytrene Grene til under 150,- kroner stykket var det ingen tvil. Den fikk bli med hjem! Jeg endte opp med to stykker og endelig føler jeg det lille tomrommet her har fått hva det fortjener. I tillegg har jeg en plass til magasinene mine slik at de ikke ligge på bordet hele tiden 😉 

Nå skal jeg styrte noen kopper til med kaffe før jeg manner meg opp til å ta tak i regnskapet. Øynene henger som de slappeste gymbaggene jeg hadde på barneskolen. Jeg er kanskje ikke alene om å ha blitt holdt litt våken av været i natt? Himmel og hav, det må ha slått ned rett i nærheten flere ganger. Det tordnet så høyt at til og med jeg dro dyna over hodet og holdt rundt lille morell som er livredd for skumle lyder og mørket. 

Anyroad- håper du får en fantastisk dag! Oppdatering fra messen kommer litt senere. Stay tuned! Love -E

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply