INTERIOR Living room

DA VAR DET BESTEMT- VI RENOVERER

Post- workout and pre- bed. Ukens 2 dag og andre økt. Fy så deilig det er å være i gang igjen. Jeg må bare bite det i meg og la det vare lenge den gangen her. Jeg er jo seriøst bare så mye mer fornøyd med livet når jeg trener og spiser «rent». Det holder hjulene mine i gang på en helt uerstattelig måte. Energilagrene fylles opptil flere ganger om dagen, og jeg blir rett og slett mer effektiv. Deilig!

Det går litt rundt i hodet om dagen- har så mange ting som må på plass og gjerne på samme tid. I morgen formiddag bestilles kjøkken og i morgen ettermiddag blir kjøkkenet vi nå bor i hentet. Det vil si at vi plutselig ble uten kjøkken en liten måned der, men jeg tipper maten smaker ekstra godt når det er på plass igjen.. Skapene er ikke tømt nei, har såvidt rukket å tenke tanken. Haha. Sannheten er jo at vi holder på med tidenes renoveringsprosjekt på badet så å kaste seg på å skulle rive ned halvparten av huset for så å bygge det opp nå ved siden av badet er egentlig helt galskap! Spesielt når man bor i det det med to små barn og har et relativt hektisk arbeidsliv, begge to.

Så en litenrecap? Vel, veggen jeg står ved på bildet nedenfor skal ned og vi skal åpne opp for en mer åpen kjøkken løsning. Både vegg på kjøkken og hele den mørke veggen i stuen skal rives. Her skal det etter isoleres og settes inn nye vinduer. Gulvet, både på stue og kjøkken skal byttes ut og vi skal flytte tv stuen ut hit og ta spisestuen inn i den andre delen av stuen.

HALLO! Det kommer til å bli så sykt bra 😀 Gleder meg til å vise dere. Jeg har to utrolig store og viktige samarbeid på gang som går litt over meg selv føler jeg, og det er så rått. Skulle ønske jeg kunne fortelle dere mer, men alt til sin tid. Plutselig ser det forsåvidt ut til at den tiden ble MYE kortere enn forventet så stay tuned 😀 iiiih!

Nå skal jeg kaste meg rundt og finne frem pappesker. Jeg må løpe noen runder med glass og fat før jeg kaster meg i dusjen. I morgen skjer det MYE gøy så heng med på story hvis du følger meg på instagram 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply