INSPIRATION INTERIOR

DESIGN DRØMMEN

/Sponset tur av Boen

OMG!! Hvor skal jeg begynne? Sorry for litt dårlig update de siste dagene, men jeg har rett og slett trengt litt tid til å la alle inntrykk synke inn. Sist uke var helt amazing og når jeg ser på de bildene her kjenner jeg lengselen borre seg inn under huden. Det er lenge siden jeg har vært så hengiven på så kort tid. Vi ble kastet ut i en utrolig spennende verden fyllt med farger, treverk og strukturer og jeg tuller ikke når jg sier at jeg hadde ikke tid til en kaffe engang! Ikke fordi vi ikke fikk pauser, for det fikk vi mer enn nok av, men jeg ble HELT OBSESSED på å finne de rette fargene på gulvene mine. Haha.. stakars Danielle- labpartneren min som er en ekspert på feltet, hun måtte jo prøve og feile med meg og alle mine påfunn 😀 

Nei fy py! Det her var såååå gøy det! 

Vi reiste jo til Sveits i regi av Boen flooring, for å sammen finne potensielle farger til neste års kolleksjon på verdensbasis. Bare det i seg selv er så stort at jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte- av glede ♥ Hva som skjer videre, det vet vi ikke enda men det blir vilt spennende å følge med på reisen. Det er utrolig hvor mye innflytelse sosiale medier har og det er spennende hvordan bedrifter verden over, de senere årene har oppdaget dette. Se bare på de 10 siste årene i Norge. Det er sjeldent man ser et nybygd hus som ikke har hvitolja eikegulv eller gråhvite gulv. Trender har florert på instagram i manfoldige år og den har nok kommet for å bli- en stund til. Likevel er jeg fast bestemt på at vi vil se mer av det mørke treverket fremover. Jeg spådde samme sak rett over jul og også i fjor. Allerede nå ser vi hvordan forbrukeren har begynt å leke seg med røyka tresorter, nøttebrune detaljer og naturlig treverk. Man ser tresortene alene, men også gjerne i kombinasjon med hverandre. Sistnevnte elsker jeg. Miks gjerne varme og kalde farger og kombiner ulike typer treverk/farger for å få en spennende og personlig stil. 

Mikser farger i håp om å finne den perfekte mørke brunfargen som verken er for kald eller for varm.
Her er vi inne på noe og mestringsfølelsen når du ser det begynner å ligne noe er helt ubeskrivelig. Man jobber så målrettet mot en klar visjon, sin egen visjon. Målstreken har derfor aldri vært større!
Gulvprøven kjøres i produksjon etter mye prøving og feiling på labben. Vi har tilført både base farge , men også en egen lys varm farge i porene for å fremheve treverket og lysne selve fargen.
Jeg legger frem første testresultat for styret samtidig som jeg forklarer tankene bak valget.
Jeg, Claire fra England og Selina fra Berlin sammen med de fantastiske partnerne våre 🙂

Jeg spurte faktisk friøren min like over jul hvilken trender de ser som aktuelle for 2019 og der var den aller største trender instagram og filter. Man leker seg med farger, filter og skaper monokrome eller fargerike glansbilder av det man selv ønsker. Sosiale medier har kommet for å bli og det utvikler seg i rekordfart. Influencer er et fenomen, og jeg vet mange har et elsk-hat forhold til akkurat det ordet. Sannheten er at vi alle er influencere. Vi blir påvirket av- og påvirker hverandre. Enten vi liker det eller ikke 😉 

Selina (fra Berlin) måtte reise videre til Portugal den andre dagen så her ser du meg og Claire med våre slutt (test) resultat. Jeg ELSKER virkelig gulvene mine og kunne ikke vært mer fornøyd med hva vi fikk til i løpet av disse dagene 😀 Jeg fikk både det lysebrune, men likevel ikke for varme gulvet jeg ønsket meg samtidig som jeg fikk frem den perfekte mørke fargen hvor treverket virkelig skinner igjennom. Jeg har laget to gulv i samme «familie» som jeg liker å kalle det. Et utviklet av en mørk brun base med sandfarget base coat i porene og en med sandfarget base og en noe mørkere base coat i porene. Begge fargene spiller på store kontraster som går godt sammen og som skaper både dybde og spill i gulvet. 

Hvem er din favoritt? ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply