INTERIOR Living room

FRA ESS TIL SLETT TAK

*puh* ENDELIG kan jeg puste lettet ut. De siste dagene har jeg dessverre vært litt fraværende. Grunnen kan oppsummeres med ett ord; oppussing. We did it! Taket er nå ferdig malt på andre strøket, og resultatet ble utrolig fresht om jeg så får si det selv.

– Fra tak-ess til slett tak og listefritt –

Det er jo alltid utfordrende å skulle mekke på originaler fra tidlig 70 tallet men etter tre gode runder med sparkel, puss og maling er vi altså i boks. Og du, du vil ikke tro hva som skjulte seg under tak- essene. Her er det, som overalt ellers i huset, lag på lag. Jeg trodde ikke det var sant da Sindre boret første hullet. Det ligger slett tak under. Slett tak (!) Altså, HVEM i all verden smeller opp tak-ess over et slett tak? bah.. Vi får se det positive i det og satse på at dette er med på å herde de sparklede sprekkene mellom essene. Vi mangler fremdeles lys og i og med at vi ikke har noe særlig gjennomgående lys i stuen må vi gå for spotter. I tillegg kommer det VERDENS kuleste lampe over sofaene, men denne er i bestilling og vil nok ikke komme på plass før om noen måneder.

Resultatet er uansett ti tusen ganger bedre enn hva det var, og jeg kjenner kroppen bare dirrer etter å fortsette. Så mye som skal gjøres, så liten tid. Litt vel gravid kan du si, men det er ingen hindring så lenge kroppen ikke sier stopp!

Slenger ved et lite før bilde her også så håper jeg du svipper innom i kveld for en nærmere titt på stuen ;D Ha en fin dag ♥

– Før og underveis i prosessen – 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lene
  9. november 2019 at 10:18

  Hei, ble resultatet av sparkling av tak-ess bra? Jeg fikk ikke helt med meg om dere la duk til slutt? Sparklet dere hele taket eller bare sprekkene?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   10. november 2019 at 19:22

   Hei du.

   VI sparklet bare skjøtene og resultatet ble kanonbra! Bedre enn hva det har blitt med gipsplater og skjøtene inne på det nye kjøkkenet vi holder på med nå 😛 Det har holdt i flere år også uten å sprekke opp noe som helst 🙂 Vi la ikke duk 🙂

Leave a Reply