INSPIRATION INTERIOR News

GÅ VÅREN I MØTE MED NYE TEKSTILER

I samarbeid med Jotex

ååååh, det kiler i magen.. SÅ mye har jeg gleder meg til å vise dere dette! Flere av dere var skeptisk til at jeg skulle gå for gule gardiner men altså- seee på det her da <3 Det er som en pastelldrøm som akkurat våknet opp til liv. Jeg ELSKER det!

4 juledag var jeg så himla ferdig med julen og alt det fine den bringer med seg så da ble kvelder, eller nærmere bestemt, nettene brukt til å søke nettet opp og ned etter kommende trender og tendenser. Etter en forholdsvis lang grå høst er det lite som er deiligere enn å møte det nye året med pågangsmot og friske farger.

Jeg klikket derfor hjem disse gardinene fra Jotex, som du forøvrig får i utallige farger. ENDELIG kan jeg dele en ny rabattkode med dere også, så er du på utkikk etter noe noe nytt til våren bruker du KODEN ELISABETHJAN20X  innen 31 januar så får du 20% på HELE kjøpet 😀 (gjelder ikke elektronikk og salgsvarer)

Transparente gardiner gir en større romfølelse fordi de lar lyset trenge gjennom samtidig som det gir en utrolig god og lun romfølelse. Jeg anbefaler alltid interiørkundene mine å gå for gardinskinne istedenfor stenger, til og med når du har et gammelt lite spennende 60-talls hus som oss. Henger du gardinene på denne måten skaper du en mer sømløs følelse i rommet og du lar tekstilene bli en del av rommet.

Dere vet jo at jeg har malt «mote hjørnet» mitt i en spennende lillafarge sant, som passer perfekt inntil den blå spisestuen. Dette er jo faktisk det første man ser når man kommer inn i huset og det hjørnet som samler både spisestuen og stuen. Gul er en herlig glad kontrastfarge som passer perfekt inntil lavendel og dermed samler jeg rommene ved å bruke kontrast farger som komplementerer hverandre. Jeg har jo totalt colorblock crush om dagen og med verdens fineste nye gardiner fra Jotex føler jeg denne etasjen er komplett.

Siden spisestuen gjør så mye ut av seg i utgangspunktet ønsket jeg å holde denne sonen noe roligere. De duse gardinene fungerer godt inntill den lyse basen jeg har på møbler og vegger. I tillegg er det lite som er så kult som gult inntill sorte detaljer, og det har vi jo ganske mye av her hjemme 😉

Her ser du stuen fra kjøkkenøya. Siden vi har valgt sort kjøkken og sorte dører her hjemme følte jeg at jeg trengte en skikkelig color pop i stuen for å skape en rød tråd mellom spisestuen og stuen. Og dere, nå tror jeg jammen vi er akkurat der vi skal være 😉

SMÅ GREP GJØR STORE FORSKJELLER

Er du keen på litt vårendring hjemme etter julen og ikke er gira på å finne frem malekosten så er dette mitt beste tips; Se etter tekstiler med friske pastellfarger eller spennende mønster. Det gjør så enormt stor forskjell!

Se etter vaser, lysestaker, duker, gardiner, håndklær, puter eller pledd i en herlig farge eller et mønster du liker. Ved å bytte ut dette og kjøre en rød tråd i endringene du foretar deg skaper du fort en helt ny look hjemme.

Nedenfor har jeg samlet sammen noen av mine vårfavoritter. I nettbutikken finner du noe som passer for alle, så om ikke du er like gira på farger som meg så fortvil ikke. Den jordnære paletten is still going strong 😉 Husk å taste inn koden ELISABETHJAN20X  så får du 20% på hele kjøpet 😀

PASTELL GRØNN

Fra venstre: Gardiner / Linpute / Fløyelspute / Dotted vase / Skulpturell håndlaget vase

PASTELL GUL

Fra venstre: Vase / Gul pute / Blomsterpute / Mollis luggteppe / Gardiner

PASTELL LILLA

Fra venstre: Lampe / Leila gardin / Sengesett

Koden ELISABETHJAN20X  gir deg 20% på et helt kjøp hos favoritt nettbutikken min, Jotex, frem til 31 januar. (gjelder ikke salg eller elektronikk). Klikk her for å se flere herlige vårnyheter 😉 Happy shopping!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply