INTERIOR Living room STYLING

GAVE TIL DEG – 25 % RABATT PÅ ALLE POSTERE

// i samarbeid med Posterhouse.no

Følger du meg på Instagram har du sikkert fått med deg at jeg har et nytt kult samarbeid gående sammen med Posterhouse. Vibeke, som både driver og har bygd opp Posterhouse er en helt fantastisk skjønn jente. Selv om vi aldri har møttes så er det noe med den kontakten man får med noen på sosiale medier ♥

Uansett, i samarbeid med Posterhouse har jeg vært så heldig å få lov til å velge meg ut bilder til den nye bildeveggen vår i stua og i forbindelse med dette får jeg gi alle fine leserne mine 25% på ALLE postere frem til tirsdag. Bruk koden «pureinterior» når du handler hos dem.

Jeg har valgt 4 vakre motiver i størrelsen 50*70 cm. Elsker hvordan de store bildene fyller veggen som et stort levende kunstverk. Alle bildene kommer på matt deilig papir med en veldig god tykkelse. Overraskende god kvalitet om jeg så får si det selv.. Nå er jeg kanskje litt yrkesskadet etter å ha jobbet i reklame- og trykkbransjen i mange år men dette er vesentlig mye bedre kvalitet enn hva vi noen gang klarte å produsere på postere.

Uansett, vil du ha noen av motivene du ser her hjemme hos meg kan du klikke deg inn her for Fashion Gallery, Confident, Tropical East og her for My Castle. 

Husk koden «pureinterior» når du sjekker ut av handlekurven. Happy shopping! 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply