Hallway

MINI MAKEOVER AV GANGEN

Det eneste som er bedre enn søndager er to søndager på rad. Strålende solskinn og en stigende gradestokk er også med på å gjøre denne dagen perfekt. 1. mai. Due date eller termin om du vil. Dagene fremover nå blir, om mulig, enda mer spennende enn de foregående. Jeg er bedt på en drøss av spennende eventer i Oslo den uken her, men i og med at nettene er ganske lange som dagen og energien derfor ikke er helt på topp har jeg sett meg nødt til å takke nei. Dagene skal heller brukes med familien her hjemme, gode venner, småturer og til å gjøre ting jeg ellers ALDRI rekker… som i helgen hvor jeg og mannen har fått ryddet opp masse her hjemme, både ute og inne. Jeg rakk til og med en etterlengtet mini makeover av gangen i går.

Gangen du måtte måke deg vei for å komme inn i ser nå SÅ mye større ut ved hjelp av organiserig, nye oppheng og sorteringssystemer. Nesten synd jeg ikke tok noe før bilde her inne, for selv om mye gjenstår (den skal totalrenoveres og bygges ut) ble det SÅ mye bedre ved hjelp av enkle grep. Sånne små ting gjør hjertet mitt sååå glad ♥ hihi.

Ønsker dere en deilig 1. mai. Nyt Nyt Nyt!!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Luna
  1. mai 2017 at 20:32

  Er helt imponert over energien din og alt du får til disse dagene her ?? masse lykke til med siste innspurt, snart er lillebror her ?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   2. mai 2017 at 09:07

   hihi, tusen takk så koselig å høre <3 Gleder meg sååå til å møte han så venter i spenning hver eneste dag på tross av at dagene flyr avgårde 😉

Leave a Reply